Kao iz 70-ih

Jenny from the block! J.Lo dobro nosi čak i trapezice od ovog omraženog materijala

Pjevačica i glumica te njezin suprug ovih dana useljavaju se u novi dom koji su tražili protekle dvije godine.

S velikim osmijehom na licu, kao na modnoj pisti, Jennifer Lopez pozirala je fotografima koji su je uhvatili kako obavlja dnevne obveze. Lopez je nosila opuštenu modnu kombinaciju koja izgleda kao da je "ispala" iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća - sjajno su joj pristajale hlače od samta koje se šire u trapez i pamučna bijela majica kratkih rukava.

Remen s velikom kopčom i naočale okruglih okvira pridonijeli su izgledu sedamdesetih. Za potpuno boemski štih ludih 70-ih ipak su zaslužne vrtloglave platforme u kojima je sigurno koračala kao i Hermes Kelly torbica od brušene kože čija cijena iznosi između 20 i 30 tisuća dolara.

image

Jennifer Lopez

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Latino ikona i glumica u ovom outfitu je, između ostalog, krenula u trgovinu namještajem kako bi odabrala nove komade luksuznog namještaja za dom kojeg je nedavno kupila sa suprugom Benom Affleckom. Supružnici su nakon dvije godine potrage za savršenim domom odlučili za 60 milijuna dolara kupiti posjed na području Wallingford Estates na Beverly Hillsu. Raskošna vila od 4273 metara kvadratnih s pet hektara okućnice sastoji se od 12 spavaćih soba i 24 kupaonice, uključuje sportsku dvoranu u kojoj se nalazi košarkaško igralište, teretana, boksački ring, sportski lounge i bar. Fotografije iz zraka koje su snimljene prije nekoliko dana prikazuju kamione za selidbu koji su parkirani na imanju, pa je proces useljenja uskoro pri kraju.

Linker
25. travanj 2024 14:05