Jennifer & Jennifer

Jennifer Lopez na spoju ‘kopirala‘ romantični look kolegice Jennifer Coolidge

Glumica i pjevačica nosila je dizajnersku haljinu od šifona koja je obožavateljima "White Lotusa" dobro poznata.

Obožavateljima hit serije "White Lotus" nije trebalo dugo da prepoznaju haljinu koju je na spoju s Benom Affleckom nosila Jennifer Lopez. Haljina na preklop talijanske kuće Dolce & Gabbana bila je njezin izbor za romantični spoj, a isti model nosila je u seriji Jennifer Coolidge, odnosno Tanya za raskošni party u vili u talijanskom Palermu.

Haljina od šifona seže ispod koljena i krasi je V izrez te nježne, pastelne nijanse. U seriji je Jennifer nosila model bez puno dodataka, dok je J.Lo upotpunila look s D&G remenom i visokim sandalama metalik nijanse. Kosu je skupila u prepoznatljivi visoki rep, a make-up je ostao prozračan i nježan.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck na romantičnoj večeri

TPG/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA TPG/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Isti outfiti vjerojatno su slučajnost, no obožavatelje su Jennifer i Jennifer već oduševile zajedničkim TikTok videima, za vrijeme promocije akcijske romantične komedije "Shotgun Wedding", u kojem obje imaju uloge.

@jennifercoolidge Could have made millions… ?‍♀️ @jlo #S#ShotgunWeddingMovieow streaming on @primevideo ♬ original sound - Jennifer Coolidge

Serija "White Lotus" je hit iz produkcije HBO-a, a druga sezona smještena je na obali Italije. Coolidge koja je utjelovila lik ekscentrične bogatašice i osvojila sve gledatelje, u ovoj je sezoni često nosila talijanski dizajn, poput Dolce & Gabbane te Valentina.

image

Scena iz serije "White Lotus"

HBO/PLANET/PROFIMEDIA HBO/PLANET/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 08:50