sva je šik

Jelena Rozga pokazala nam je četiri modna aduta iz ormara: 'Za samo dva komada sam spremna platiti više'

Otkako je otkrila blagodati online shoppinga, splitska pjevačica Jelena Rozga sve rjeđe odlazi u dućane. Tako je putem interneta kupila i nekoliko proljetnih favorita, a pritom nam je ispričala i postoji li nešto što nikad ne bi odjenula, koliko su joj važni modni dodaci, što je spremna platiti više, a što kupuje po high street dućanima.

"Moram priznati da sve manje odlazim u dućane. Online shopping mi je praktičan i volim tako kupovati. Osobno, nikad nisam imala nikakvih problema s tim načinom kupnje. Zavlada neko posebno uzbuđenje kad otvarate kutiju koja vam je stigla na vrata, iako znate što je u njoj", ispričala nam je dobro raspoložena Jelena Rozga, velika zaljubljenica u modu koju smo nagovorili da nam pokaže svoje ovoproljetne favorite.

'Mislim da od svih trendova koji su se nametnuli posljednjih nekoliko godina, upravo ovaj koji trenutno vlada najviše odgovara mom modnom senzibilitetu, tako da sam nekako baš došla na svoje. Sviđa mi se što je u modi ta neka 'modna opuštenost', casual stil. Tako lepršave haljine ili suknje midi dužine obožavam kombinirati uz tenisice ili kaubojske čizmice', rekla je Jelena i napomenula da joj je kupovinu uvelike olakšao i Instagram.

'Moji omiljeni dućani na svoje Instagram stranice redovito stavljaju svoje nove ponude tako da sam redovito upućena i odlazak u šoping je od tada postao isključivo planski. Instagram mi je postao i pravi izvor inspiracije', priznala je pjevačica i napomenula da svoje omiljene dućane ima i u Splitu i Zagrebu. 'Imam tih nekoliko dućana u koje rado navraćam i za koje znam da ću u njima uvijek pronaći nešto primamljivo za sebe', govori Jelena Rozga na kojoj uvijek možemo uočiti prije svega odličnu torbu i cipele. 'To su dva komada u koje uvijek volim malo više uložiti, kao i u neki klasičan komad odjeće za koji pouzdano znam da ću ga nositi godinama. Trendovske komade pak kupujem u high street trgovinama', praktična je poznata Splićanka.

Budući da su kaubojske čizme i lepršava proljetna suknja njezin must-have za ovo proljeće, njezina, kako kaže, 'idealna kombinacija od jutra do večeri', nagovorili smo je da nam 'it' komade i pokaže.

Privatni album

Naučila je, kaže, s godinama da u modi doista vrijedi ona 'Nikad ne reci nikad'. 'Moda se toliko brzo mijenja i toliko se stalno vraća i vrti u krug da definitivno vrijedi to pravilo. Čak i za neke komade za koje sam prije govorila da nikad ne bih odjenula, u nekim modnim fazama bi ih ipak stavila na sebe. Prema tome, kad je moda u pitanju, oprezna sam s izjavama što ne bih nosila', ispričala nam je.

Modnim dodacima, kaže nadalje, također pridaje veliku pozornost: 'Oni su začin svakoj kombinaciji. Naušnice toliko volim da se, kad ih ne stavim, osjećam kao da mi nešto nedostaje. Bez njih nigdje i nikada! Volim i decentne i one statemenet, al trenutno dizajn Lana & Love je onaj koji obožavam nositi'.

Privatni album

Šapnula nam je i da se, osim u garderobi, novih poslastica niže i na poslovnom planu: 'Ima tu baš puno novosti zbog kojih sam jako sretna. U pripremi je nova pjesma za koju sam sigurna da će se svidjeti široj publici, a na jesen ćemo predstaviti i moj acoustic album na kojem u zadnje vrijeme intenzivno radim i zbog kojeg sam jako ponosna', rekla je u dahu.

Pokazala nam je potom, osim lepršave suknje i kaubojskih čizmica, još dva nova aduta za proljeće: bijelu košulju s puf rukavima i romantičnu cvjetnu haljinu.

Privatni album

Privatni album

Linker
24. travanj 2024 19:25