Getty Images/iStockphoto
UKRADI STIL

Jednostavno, a glamurozno: Bijela platnena haljina ove je sezone apsolutni must have

Idealiziranje seoskog načina života naspram urbane užurbanosti ogleda se i u popularnosti bijelih platnenih haljina nalik na narodnu nošnju.

Hektični način života i egzistencijalna nesigurnost kakvu nose situacije poput pandemije koronavirusa mnoge je dizajnere potaknula da utjehu pronađu u jednostavnosti seoskog načina života.

LONDON, UNITED KINGDOM  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Australian pop princess Kylie Minogue is all smiles as she is pictured receiving gifts and flowers on her 52nd Birthday, It's also been reported that Kylie Minogue has launched a new £9 rose wine to mark her 52nd birthday and is on sale in Tesco supermarket!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 523216065, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Robs / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Robs / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Kylie ju je nedavno nosila za rođendan i izgleda je predivno!

Barem načelno, i barem za svoje klijentice, za koje su kreirali široke i komotne haljine midi dužine od finog bijelog pamučnog platna i štikane čipke kakve su inače dio mnogih narodnih nošnji, pa tako i hrvatske.

Bijele haljine kao stvorene su za ove vrućine: Složile smo tri stajlinga koja nisu nimalo dosadna

MILAN, ITALY - FEBRUARY 23: Diletta Amenta attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 23, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Lavenia/Getty Images For Ermanno Scervino)
Getty Images For Ermanno Scervin

S bijelim haljinama kombiniraju se bijeli sakoi i jakne, nosi bijela obuća i torbe te se kiti srebrnim i zlatnim nakitom.

Spoj jednostavnosti i ekskluzivnosti (čipka i vez, makar i izrađeni strojno, daju im raskošni dojam) čine ih idealnima za sve proljetne i ljetne svečanosti, kao i za vjenčanja, posebno ona koja su organizirana u prirodi. U kontrastu s okolnim zelenilom, mladenka će izgledati kao prava šumska vila, a u kombinaciji s bijelim dodacima i zlatnim ili srebrnim nakitom haljina postaje ljetna vjenčanica.

SheIn
Bijela haljina s volanima i prozirnim detaljima, 126 kuna

Prisjetimo se na kraju i aktualne Charlie design kolekcije, koja nam je predstavljena prije nekoliko dana. i u njoj je, pored crne, fokus stavljen na bijelu boju.


Trenutno su u web shopovima dostupni ovi modeli.

Massimo Dutti

HALJINA V-IZREZA i ZVONOLIKOG KROJA, 749 KN

Mohito

HALJINA U STILU DŽEMPERA ŠIROKOG KROJA, 229 KN

Mango

DUGA HALJINA NA KOPČANJE V-IZREZA, 349,90 KN

H&M

HALJINA S UŠIVENIM NABORIMA I VOLANIMA, 229,90 Kn

us.shein.com

KRATKA HALJINA S VEZOM, 163 KN

Čitajte i:

Najpopularnija Zarina ljetna haljina ima svoju nasljednicu: Ovaj model još je povoljniji i već je nestao s polica

Kraljica Letizia obožava špagerice - i nitko ih ne nosi kao ona

Ima modu u malom prstu: Michelle Obama u ovoj je haljini prava inspiracija za ljetni stajling

Jedna haljina vladarica je zagrebačke špice: Domaće trendseterice već nose svoje omiljene modele

Linker
16. travanj 2024 16:17