must have za ljeto

Jedna od najbolje odjevenih žena opet održala modnu lekciju: Njezinu ljetnu torbu nosili bismo od jutra do mraka

Pletene torbe hit su i ove proljetno/ljetne sezone, a kraljica stila Olivia Palermo već je prošetala svoju omiljenu.

Modna stilistica Olivia Palermo (35) slovi za jednu od najbolje odjevenih žena na svijetu, a ovih je dana iznova opravdala svoj status modne ikone. Atraktivna poduzetnica snimljena je na ulicama Brooklyna u ljetnoj lepršavoj haljini cvjetnog uzorka i dubokog v izreza, a na nogama je nosila mokasine istog uzorka. No, ono što bi svaka trendseterica zamijetila u ovom romantičnom outfitu je pletena torba koja nosi potpis talijanskog modnog dizajnera Giambattista Vallija, iznimno popularnog kod ljubiteljica visoke mode. Torba je izrađena od prirodnog materijala rafije spravljenog od lišća palmi, dok su ručke napravljene od teleće kože. Logo slavnog dizajnera vrišti s male romantične torbice za koju je Olivia izdvojila 820 eura.

image
Olivia Palermo
FOTOGRAFIJE: JOSE A PEREZ/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA JOSE A PEREZ/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Pletene torbe posljednjih su sezona apsolutni must have u svim ljetnim kombinacijama – ove šarmantne ljepotice pristaju gotovo na sve kombinacije i mogu se nositi od jutra do mraka. A u ponudi high street brendova mogu se pronaći i puno povoljniji primjerci od ovoga koji je prošetala Olivia.

Idealan izbor za ljeto: U njoj vam nije vruće, izgleda elegantno i savršena je za svaku priliku

image
Giambattista Valli, 820 eura
FOTOGRAFIJE: GIAMBATTISTA VALLI
image
Giambattista Valli , 820 eura
FOTOGRAFIJE: GIAMBATTISTA VALLI

Modna stilistica više je puta proglašena najbolje odjevenom ženom na svijetu, a ljubiteljice visoke mode rado bi s nje skinule doslovno sve – nerijetko spaja nespojive krpice i to izgleda fantastično. Ova kraljica stila često naglašava da joj je najvažnije osjećati se dobro u vlastitoj koži te da joj odjeća mora pristajati kao salivena.

Pronašli smo kopiju predivnog zelenog kaputa Olivie Palermo o kojem se priča

Linker
23. travanj 2024 09:20