LJETNI RAZGOVORI

Ivana Pirizović: ‘Obožavam minimalistički nakit, a ovaj brend nosim već godinama‘

Zaljubljenica u život i sve lijepo što nam on pruža - tako sebe opisuje riječka influencerica Ivana Pirizović, čiji je Instagram profil izvor inspiracije za baš sve - od lifestylea do modnih trendova. Ljubiteljica je elegantnog i decentnog dizajna, pa ju je oduševila ideja da bude model u editorijalu za novu limitiranu kolekciju Gloria x Islands & Co.

Na snimanju je pozirala u maniri profesionalnog modela, kojem su savršeno pristajali komadi iz Glorijine limitirane ljetne edicije s brendom Islands & Co. Ogrlice s privjeskom u obliku otoka Galešnjaka, u tri atraktivne nijanse, savršeno su istaknule njezin preplanuli ten, baš kao i velike bijele torbe s natpisima u boji koje jedva čeka ponijeti sa sobom na more.

Volite li nositi nakit i kakvu vrstu nakita preferirate?

- Obožavam ga. Budući da je moj stil jako minimalistički i jednostavan, nakit uvijek podiže sve moje odjevne kombinacije. Preferiram klasičan i decentan nakit s twistom, a bitno mi je da je kvalitetan i da ga ne moram skidati dok se kupam.

Što vas je privuklo Islands & Co. komadima nakita?

- Privukao me decentan i elegantan dizajn, a zadržala odlična kvaliteta. Nosim ih već godina i još uvijek izgledaju isto kao prvog dana. Ogrlica s privjeskom u obliku otoka Galešnjaka je sjajna ideja, i savršeno će se uklopiti u ljetne outfite.

image
GLORIA PRODUKCIJA

Koji je vaš najomiljeniji hrvatski otok?

- Korčula, uvijek i zauvijek. Taj otok i njegov arhipelag me uvijek iznova ostavljaju bez teksta.

Gdje ćete provesti ljeto?

- Na hrvatskoj obali koja je moja omiljena ljetna destinacija. Malo ću koketirati s poslom, malo s našim lijepim Jadranom.

Kako izgleda vaš ljetni dan iz snova?

- Jako jednostavno - svježe smokve iz vrta za doručak, skok u veliko plavetnilo, bose noge i mokra kosa cijeli dan, fina hrana, dobro vino... Od ljetnog dana iz snova ne tražim previše.

Volite li aktivni odmor s puno sporta i izlazaka ili preferirate mir, tišinu i izležavanje na plaži?

- Volim i jedno i drugo, a biram kombinaciju. Ipak možda mrvicu više volim mir, tišinu i more, jer mi to puni baterije.

image
FRANJO MATKOVIć

Što obavezno nosite sa sobom na plažu?

- U mojoj torbi se uvijek nađe bočica vode, voće, knjiga, sunčane naočale i krema sa SPF- om.

Kakve torbe volite nositi na plažu?

- Velike, lagane i perive, poput ove koju nosim na snimanju. Volim kada torbu mogu oprati nakon nekoliko nošenja jer sol i kreme naprave svoje.

Čime njegujete kožu tijekom ljeta i čime je štitite od sunca?

- Krema sa SPF- om, dobar proizvod za njegu nakon sunčanja i puno hidratacije su ključ zdrave i svilene kože i ljeti. Ove godine sam se zaljubila u Coola proizvode.

Linker
21. travanj 2024 16:47