Sjajna stvar

Isprobali smo pregenijalan Zara trik za koji vjerojatno niste znali

Napokon možete pronaći outfit popularnog high street brenda kojemu ne znate broj artikla, a možete naći i sličan onome o kakvom već dugo maštate.

Mnogi među nama znaju kako je lako pretraživati internet putem Google fotografija ili kroz tu opciju pretraživanja pronaći informacije o bilo kojem proizvodu koji nas zanima, međutim rijetki među nama znaju kako se sličnim alatom poslužio i popularni modni brend. Iako ovakva mogućnost pretraživanja njihovih odjevnih komada postoji već neko vrijeme, mnogi obožavatelji ovog high street brenda za nju nisu znali. Naime, Zara je putem svoje mobilne aplikacije među prvima uvela tražilicu preko fotografija u našem mobilnom telefonu ili trenutnim učitavanjem snimljene fotografije, pa smo je odlučili isprobati.

Njezine prednosti su višestruke - fotografijom traperica, haljine ili torbice na kolegici ili prijateljici koje vam se sviđaju, a ne znate im šifru ili ime, ili, pak, fotografijom looka koji vam se sviđa kako biste pronašli nešto tome nalik - u nekoliko laganih koraka dolazite do informacije postoji li taj konkretni proizvod trenutno u ponudi ili ima li neki sličan koji bi vam se svidio.


Evo kako funkcionira pretraživanje ove aplikacije putem fotografije.

1. Otvorite Zara mobilnu aplikaciju (ako je nemate, tada je možete skinuti ovdje na Google Playu, a ovdje u App Storeu).

image
GLORIA PRODUKCIJA

2. Odaberite opciju pretraživanja u aplikaciji.

image
GLORIA PRODUKCIJA

3. Odaberite opciju SLIKA nakon koje će vam aplikacija ponuditi da odaberete fotografiju iz albuma (ili da taj tren snimite fotografiju proizvoda koji želite pretražiti).

image
GLORIA PRODUKCIJA

4. Odaberite željenu fotografiju iz albuma za koju vas zanima ima li je Zara u ponudi ili ima za nju alternativu.

image
GLORIA PRODUKCIJA
image
GLORIA PRODUKCIJA

5. Kad aplikacija učita fotografiju, iz ponude ovog brenda će izvući najsličnije komade koji su trenutno u ponudi ili baš onaj koji ste tražili ako je još uvijek dostupan.

image
GLORIA PRODUKCIJA

Ova je mogućnost pretraživanja modnih komada postala i hit na društvenim mrežama, a sad je i sami možete isprobati i olakšati si potragu za dugo traženim komadom, a u konačnici i kupnju. Zahvaliti nam možete kasnije:)

Linker
22. travanj 2024 21:03