inspiracija

Iris Livaja i Sienna Miller obožavaju ovaj bezvremenski uzorak

Ako ste obožavateljica klasičnog houndstooth uzorka, olakšali smo vam posao i u dućanima našli nekoliko odjevnih predmeta koji bi vam se mogli svidjeti.

Hrvatski reprezentativac Marko Livaja jučer se vratio u Split, gdje ga je dočekala obitelj, supruga Iris i djeca Elizabet i Lorenzo.

Navečer mu je u njegovom gradu organiziran doček, a supruga Iris nije mogla sakriti ponos zbog uspjeha koji je njen suprug postigao s reprezentacijom. Iz torbe je izvadila medalju i ponosno je pokazala novinarima.

image

Iris sa sinom

ANTE CIZMIC CROPIX

Upitana koliko je bilo teško sve ono skupa gledati i doživljavati, odgovorila je:"Jako teško, jako teško. Vjerojatno tek tamo za deset godina, kad budem sve to pregledavala... ja sad nemam riječi", priznala je svladana emocijama.

image
JAKOV PRKIC CROPIX

S obzirom na niske temperature posljednjih tjedana, za doček je izabrala topli kaput houndstooth uzorka. Ova bezvremenski uzorak uvijek izgleda profinjeno, naročito kad ga, poput Iris, iskombinirate s neutralnim komadima, poput crne dolčevite.

image

Iris Livaja.

JAKOV PRKIC CROPIX

Osim poznate Splićanke, ljubiteljica ovog uzorka je glumica i poznata fashionistica Sienna Miller koja se također držala pravila "manje je više" i kaput pretvorila u zvijezdu outfita u kojem je prošetala ulicama New Yorka. Nju je osvojio model francuske kuće Sezane, a u rukama je nosila torbicu omiljenog brenda Katen Middleton, Aspinal of London.

image

Sienna Miller

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ako ste obožavateljica klasičnog houndstooth uzorka, olakšali smo vam posao i u dućanima našli nekoliko odjevnih predmeta koji bi vam se mogli svidjeti:

image

Kaput Mango, 1,199.90 kn/159.25 €

MANGO
image

Blejzer Zara, 376,35 kn/49,95 EUR

ZARA
image

Suknja Mango, 349.90 kn/46.44 €

MANGO
image

Blejzer Mango, 549.90 kn/72.98 €

MANGO
Linker
30. ožujak 2024 18:43