‘djevojka s beverly hillsa‘

Irina u kariranom kompletu pokazala kako modu ‘90. uspješno isfurati i sada: Poanta je u jednom detalju

Model je odabrala komad iz najnovije, proljetne kolekcije dizajnerice Vivienne Westwood, koji je ‘začinila‘ statement komadom obuće.

Jednom supermodel, uvijek supermodel, moglo bi se to reći o primjeru Irine Shayk, koja gotovo u svakom svom izlasku iz kuće u New Yorku, zablista poput prave modne ikone. I ovog puta Irina je uhvaćena u šetnji s kćerkicom Leom De Seine Shayk Cooper, gurajući dječja kolica s kavom za van u ruci. No Shayk je, za nekome sasvim običan izlazak u grad, očitala pravu lekciju iz modno-filmske povijesti. Svojom kariranom mini suknjom i odgovarajućim sakoom neodoljivo je podsjetila na glavni lik Cher Horowitz iz filmskog klasika "Djevojke s Beverlly Hillsa".

image
Irina Shayk u kariranom kompletu Vivienne Westwood.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Moda devedesetih se vratila na velika vrata, a Irina zna kako je savršeno isfurati i biti u trendu i 2021. Plisirani komplet u ljubičastoj i žutoj boji, komadi su iz kolekcije Vivienne Westwood za proljeće 2021.

image
Legendarni izgled Alicije Silverstone u filmu 'Djevojke s Beverlly Hillsa'.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Griješi li ona ikad? Stil slavne manekenke pod povećalom domaćih modnih stručnjakinja

Moderan twist

No Irina je u ovaj ikonski izgled unijela ipak malo žestine, bijele natkoljenke i cipele, koje je u filmu nosila Alicia Silverstone, zamijenila je crnim čizmama s visokim sarom i debljim džonom. Ovu odvažnu kombinaciju 'smirila' je jednostavnom crnom majicom na bretelice. Sako je uglavnom nosila otkopčan, što joj je, uz torbu na ramenu dodalo casual moment cijeloj modnoj priči.

image
Irina Shayk retro komplet začinila je crnim combat čizmama.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S minimalnim dodacima, poput crnih sunčanih naočala i diskretnim lančićem, Irina je ovoj kombinaciji dala prostora da govori sama za sebe.

Linker
15. travanj 2024 05:35