Moda s pričom

Indestructible concept room: Zagrebačka modna oaza s handmade komadima

Modni brend handmade dizajnerskih komada osvaja snažne, ekološki osviještene žene koje vole biti jedinstvene.

Moda nije nešto što egzistira samo u haljinama. Moda je na nebu, na ulici, moda ima veze s idejama, načinom života, sa svime što nam se događa, rekla je besmrtna Coco Chanel, a četiri sjajne žene, tu su misao ugradile u svoj način modnog stvaralaštva. Poduzetnice i zaljubljenice u održivu modu i ručni rad, Slađana Raitze, Anđelka Valentić, Lidija Logar i Jelena Rudić stoje iza branda Indestructible.

Indestructible je puno više od branda, to je način življenja. Uz zagrebački concept room, koji možete razgledati na Jarunu, Indestructible se nalazi i u Njemačkoj, a cijela modna priča krenula je iz Slovenije. Žene koje vole Indestructible ekološki su osviještene, cijene handmade komade, kupuju pametno, vole pomagati ženama oko sebe, njegovane su i vole lijepo izgledati, ali u tome ne pretjeruju.

Oaza handmade proizvoda

Oazu handmade proizvoda, hrvatskih i slovenskih brendova predstavlja nam jedinstvena Anđelka Valentić – suvlasnica, PR i ambasadorica brenda Indestructible u Hrvatskoj. Anđelka je godinama gradila uspješnu marketinšku karijeru u korporacijama, a uz marketing, najveća joj je ljubav moda. Kako se filozofija Indestructiblea velikim dijelom bazira na društvenim mrežama, Anđelka kao ambasadorica branda svakodnevno manekenski pozira i prezentira ženstvene Indestructible ‘IT’ komade koji savršeno odgovaraju svakoj ženskoj figuri.

"Dobra bijela majica, mala torbica, elegantna suknja ili haljina i komad nakita nikada neće izaći iz mode. Taj smjer njeguje naš concept room. Mjesto je to gdje vas savjetujemo kako i što kombinirati ovisno o prigodi i sukladno budžetu. Želimo da Indestructible postane lokacija gdje svaka žena dolazi s osmijehom, a odlazi zadovoljna, ispunjena i sretna" – smatra Anđelka.

"Naše su usluge usmjerene na svaku ženu i bilo koju figuru tijela, konfekcijske brojeve i godine jer mi sve šivamo ručno. Težimo tome da sve što kupite možete kombinirati na minimalno tri načina i da nosite kroz minimalno tri sezone. Postali smo prepoznatljivi po tome što je naša kvaliteta dostupna svima, te da ono što kupite kod nas nećete vidjeti na deset istih cura u gradu. Ovog proljeća naša je kolekcija inspirirana Italijom, a svaki komad odjevnog predmeta dobit će ime po nekom talijanskom gradu" – otkrivaju nam iz Indestructible concept rooma.

Indestructibleov concept room nalazi se u Zagrebu u Ulici Josipa Vogrinca 2.

Linker
19. travanj 2024 10:13