na ulicama londona

Idris Elba novo je zaštitno lice Calvina Kleina: "Želio sam biti prirodan i svoj"

Iako nije postao James Bond, a o tome se dugo spekuliralo, engleski glumac nakratko je postao poput tajnog agenta u kampanji za mušku odjevnu liniju i naravno oduševio.

Britanski glumac i DJ Idris Elba nakratko je postao tajni agent. Naime, 51-godišnji Idris je novo lice muške linije odjeće Calvin Klein za proljeće 2024. godine. Dosad je rijetko prihvaćao pozive modnih kuća tek bio je zvijezda kampanje premium sadržaja televizijskog kanala Sky, a prije dvije godine pokazivao je vještinu jedrenja na dasci na uzburkanom moru za jednu online stranicu. Ovo mu je prva kampanja za Calvin Klein, a istaknuo je kako je želio na snimanju nositi odjeću u kojoj bi se dobro osjećao svaki dan i bez kamera.

Nakon što je Jeremy Allen White postao gotovo svjetska senzacija kao zaštitno lice za donje rublje, zvijezda kriminalističke serije "Luther" imao je samo jedan uvjet za engleskog modnog fotografa Merta Alasa koji je radio kampanju, piše Variety.

"Rekao sam mu kako samo želim da budem ja, a da ne pokušava od mene napraviti model ili što već, već da ostanem vjeran sebi‘" otkrio je glumac. Rezultat je video u kojem Mert Alas prikazuje Elbu kako se šeta ulicama Londona, odjeven je u klasičan outfit koji odiše elegancijom, a objavljen je na društvenim mrežama. U drugoj pak sceni nosi bomber jaknu i bijeli običan T-shirt za kojeg je otkrio da je njegov omiljeni modni komad.

"Važno mi je kako mi majica stoji, ali i sama tekstura i udobnost. Volim da mi je majica više uz tijelo, da rukavi lijepo prianjaju na ramenima, a takve su upravo majice Calvina Kleina. Za mene je to savršen model majice", objasnio je Idris. Fanovi nisu ostali ravnodušni već su dapače itekako pohvalili Idrisa, kao i cijelu kampanju.

"Prezgodan je", "Kakva elegancija", "Nadala sam se ipak da će i Idris biti zaštitno lice donjeg rublja", samo su neki od komentara na kampanju. Idris zasad nije odgovorio na komplimente, ali i želje fanova. Mnogi se nadaju kako će se suradnja Merta Alasa i zgodnog glumca i DJ-a nastaviti i u budućnosti.

Linker
26. ožujak 2024 16:34