Cool ideja

Ida Prester oduševljena poklonom za rođendan: ‘Ako se izgubim...‘

Početkom mjeseca voditeljica je proslavila rođendan, a na Instagramu je pokazala poseban poklon kojim su je obradovale prijateljice.

Voditeljica Ida Prester proslavila je 44. rođendan, a veliku zabavu početkom travnja u Beogradu je za nju organizirao suprug Ivan Peševski. Za Idu rođendansko slavlje i dalje traje, pa je sada na Instagramu podijelila zanimljivi poklon koji može poslužiti kao dobra inspiracija u trenutcima kada ne znamo što pokloniti svojim najmilijima!

Ida je, naime, od prijateljica dobila personaliziranu traper jaknu s natpisom na leđima "Ida + Vani", a kragna jakne dolazi u efektnom leopard uzorku. U ovakvoj unikatnoj jakni, Ida sigurno neće sresti nekoga tko nosi isti komad kao i ona. "Kakav poklon za rođendan. Ako se slučajno izgubim, da znaju kome da me vrate", napisala je u opisu reela na Instagramu.

Traper jakna svakako je jedan od neizostavnih proljetnih komada - traper obožavamo i nosimo u svim varijantama i raznim dnevnim prilikama, a ako dolazi u unikatnom izdanju ili s personaliziranim detaljima poput ove, tada nosi posebnu vrijednost. Sviđa nam se Idin look, a ako tražite ideju za cool modni komad za novu sezonu - ili poklon za kolegicu, prijateljicu ili nekog iz obitelji, predlažemo personalizirani traper kao zanimljivu ideju - prošle godine pisali smo o dizajnerici Tatjani Grivić, koja stoji iza brenda Atelier Pitura te koja nevjerojatnim ilustracijama ukrašava traper jakne.

Personalizirani traper u obliku oversized košulje nalazi se i u ponudi hrvatske dizajnerice Lane Puljić koja stoji iza brenda Lokomotiva, a poznate već nekoliko godina su i unikatne jakne splitskog brenda Millipointtwo.

Linker
05. travanj 2024 01:48