SA SETA

I tek tako je Carrie Bradshaw cipelama Manola Blahnika pronašla neočekivanu zamjenu

Polako stižu fotografije sa snimanja druge sezone serije "I tek tako", svojevrsnog nastavka "Seksa i grada", a među posljednjima su one koje su pomalo šokirale obožavatelje lika i djela Carrie Bradshaw.

Direktno sa seta stižu neočekivane vijesti. Da se Aidan vraća već znaju svi, ali da će se Carrie Bradshaw odreći svojih omiljenih Manolo Blahnik cipela rijetki su i pomislili. No, kako fotografije dokazuju - Carrie je visoke potpetice zamijenila klompama. Doduše, ne bilo kojim. Radi se o modelu talijanskog brenda Gucci koji je nosila u kombinaciji s trenirkom, kardiganom, pletenim ogrtačem i bijelim čarapama, a mnogi su se ponadali da se radi o suradnji s popularnim brendom Birkenstock - nažalost, Gucci je to demantirao.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

I dok je u seriji "Seks i grad" gotovo pa uvijek Manhattanom cupkala u štiklama Manolo Blahnik, Carrie u pedesetima povremeno uskoči i u ravnu, udobnu obuću - doduše, i dalje iz luksuznog spektra ponude. Ovo nije prvi put da smo Carrie vidjeli u ravnim cipelama - u prvoj sezoni "I tek tako" je, zbog operacije kuka, nosila natikače Birkenstock. No, ne znači da se i ovaj put radi o nužnosti zbog zdravstvenih problema jer brojne zvijezde biraju klompe i natikače za svakodnevne obaveze, a birkenstockice su u nekoliko godina postale model koji se nosi u različitim prilikama, a ne samo kod kuće pa Carrie možda samo prati trendove.

image
JASON HOWARD/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Primjerice, model Bostons brenda Birkenstock je bio na popisu jednih od najtraženijih modela obuće u 2021. i 2022. tako da ako želi pratiti trendove takav model obuće Carrie Bradshaw nikako ne može ignorirati. Ipak, možda u nekoj drugoj kombinaciji...

Linker
22. travanj 2024 20:04