Kultni model

I Rosie Huntington-Whiteley nosi najtraženije tenisice: Ovo je posebna verzija hit modela

Retro groznica i dalje vlada street style kombinacijama najutjecajnijih žena u modi.

Rosie Huntington-Whiteley poznata je po svom jednostavnom stilu koji bi se vrlo lako mogao svrstati u old money estetiku koja se posljednjih mjeseci navodi kao jedan od vodećih modnih trendova. Uvijek profinjena Rosie najčešće nosi neutralne nijanse i bezvremenske krojeve koji izvrsno pristaju njezinoj delikatnoj puti i svijetloj kosi. Ništa drugačije nije bilo niti sad kad je uočena kako s djecom uživa u sladoledu u Beverly Hillsu dok je nosila dugačku haljinu u prljavo-bijeloj nijansi.

image

Rosie Huntington-Whiteley

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Profinjeni dojam pripijene haljine dugih rukava "razbila" je ležernom obućom koja je posljednjih godina postala jedna od najtraženijih na svijetu. Riječ je o Adidasovom Samba modelu koji, iako je na tržište pušten davne 1949. godine, i dalje ima vojsku obožavatelja koja svakim novim modelom sve više raste. Očito da je i Rosie među njima jer ovo nije prvi put da je uhvaćena u istim bijelim Samba tenisicama s nježno plavim crtama. Naime, nosila ih je i u srpnju kad ih je također spojila uz dugačku haljinu koja je taj put bila u bež tonovima i bez rukava. Radi se o modelu iz suradnje s brendom Sporty & Rich koji je predstavljen ove godine.

image

Rosie Huntington-Whiteley

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S obzirom na to da su se proteklih mjeseci najtraženiji modeli rasprodavali nevjerojatnom brzinom, vjerujemo da će isti slučaj biti i s ovim koji je nosila Rosie. Ponajviše zato što dolaze u kremasto-bijelom tonu koji se odlično nosi kroz čitavu godinu te slaže s gotovo svakom bojom na što neće utjecati niti nježno plave tri crte. Dapače, one ovim tenisicama daju na posebnom šarmu koji će činiti odličan kontrast u spojevima s hlačama i sakoom ili uz elegantniju haljinu poput ove koju je Huntington-Whiteley nosila.

image

Adidas;Farfetch (327 €)

PROMO
Linker
25. travanj 2024 14:20