Aflo / Splash News
TKO IH NE BI POŽELIO

I ona se zaljubila u najpoželjnije sandale ove godine

Oskarovka je poznata po svojoj jednostavnosti: često bira jednobojne komade i obožava crnu boju, a sada je pronašla i svoje omiljene sandale – koje si ne može svatko priuštiti.

S obzirom na to da je zaštitno lice modne kuće Dior, nije nimalo čudno da je za promotivne aktivnosti u Japanu čak dvaput odabrala njihove hit sandale s malom potpeticom.

Najprije ih je na predstavljanju novog parfema luksuzne kuće nosila uz crvenu haljinu s "otvorenim" ramenima i detaljima od bijele čipke, model sličan onome koji je nosila vojvotkinja Catherine kada je stigla u Berlin u službeni posjet. Portman je kreaciju uskladila s najpopularnijim sandalama koje kuća Dior ima u ponudi, a za koje treba izdvojiti više od 800 dolara.

Aflo / Splash News

Model s "kitten" peticom bio je njezin odabir i za premijeru njezinog novog filma "Planetarium" u Tokiju. Ipak, tada je odjenula jednostavnu crnu haljinu dugačkih rukava.

Profimedia, UPI

S francuskom modnom kućom Christian Dior povezana je već pet godina: krasila je brojne njihove beauty kampanje te postala zaštitno lise parfema Miss Dior.

Dior

Linker
15. travanj 2024 01:09