Harry Styles 2019. godine
 BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
uvijek drugačiji

Harry Styles je otvorio sezonu 'ružnih pulovera': Inspirirao se stajlingom princeze Diane

Muška moda ne mora biti dosadna - nekoliko odvažnih frajera u Hollywoodu nas u to uvjeravaju svakom svojom modnom kombinacijom, a jedan od njih je i bivši pjevač benda One Direction koji se ovoga puta inspirirao ni manje, ni više nego s princezom Dianom.

Glazbenik Harry Styles (25) ambasador je modne kuće Gucci i najčešće se pojavljuje u komadima ovog brenda. Njegov outfit u New Yorku i ovoga je puta bio s potpisom luksuzne kuće Gucci, osim jednog komada - pulovera na ovčice.

U Velikoj Jabuci Harry se trenutno priprema za emisiju Saturday Night Live, a na probu je odjenuo tamnoplave hlače širokih nogavica s tankim prugicama, bijelu košulju također s prugicama te pulover koji je ukrao svu pažnju, s potpisom Lanvina čija cijena iznosi oko visokih osam tisuća kuna. Pulover plave boje na ovčice nalazi se u kolekciji francuskog brenda za proljeće/ljeto 2020. godine i cijelom je outfitu dao "cozy feel". Za ovaj stajling Harry je inspiraciju pronašao u princezi Diani koja godinama nosi titulu stilske ikone i koja je početkom 80-ih godina nekoliko puta nosila pulover na ovčice, u crvenoj boji s dugim rukavima.

New York, NY  - Harry Styles attends the SNL dinner at Lattanzi this evening in NYC.

BACKGRID USA 12 NOVEMBER 2019, Image: 482554783, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Harry Styles 2019. godine

Princeza ga je nosila uz crvene cipele i bijele hlače i plave traperice, a Harry je svoju plavu kombinaciju podignuo cipelama u pastelnoj boji. Osim boje, pulover preminule princeze ima još jedan zanimljivi detalj po kojem se razlikuje od Harryjevog - jednu crnu ovčicu koja se ističe od ostalih bijelih, što sa sobom nosi određenu simboliku odnosa princeze i kraljevske obitelji.

Diana, Princess of Wales  (1961 - 1997) with Major Ronald Ferguson (1931 - 2003) at a polo match at Smith's Lawn, Guards Polo Club, Windsor, June 1983. Diana is wearing a Muir and Osborne 'black sheep' sweater. (Photo by Princess Diana Archive/Getty Images)
Getty Images
Princeza Diana 1983. godine

Linker
14. travanj 2024 21:51