Severina

 PRIVATNI ALBUM
Norma Kamali

Haljinu koja pristaje svakom tijelu obožava i Severina: Ima ih već tri i često nastupa u njima

Posljednju koju je kupila nosila je ovaj tjedan na koncertu u Crnoj Gori.

Posljednju koju je kupila nosila je ovaj tjedan na koncertu u Crnoj Gori.

Severina je poznata po besprijekornim odjevnim kombinacijama, kako na nastupima i javnim pojavljivanjim tako i privatno. Posljednju u nizu inspirativnih kombinacija pokazala je na koncertu u mjestu Kamenari u Crnoj Gori gdje je nosila planetarno popularnu haljinu dizajnerice Norme Kamali.

Riječ je o haljini koja pristaje svakoj građi tijela, ali i svakom konfekcijskom broju. Model Diana dizajnerica Kamali predstavila je još 70-ih i od tada se u osnovi nije puno mijenjala jedino što se nadograđivala po pitanju materijala, tehnike izrade te nijansama u kojima dolazi. Dostupna je u mini i midi duljinama te čitavom spektru boja, izrađena je od poliestera i elastana zbog kojih se lako prilagođava tijelu kako bi savršeno prianjala uz svaku oblinu. Pritom, sam dizajn haljine je univerzalan i bezvremenski pa je upravo zbog toga ova haljina zadržala jednaku popularnost kao što ju je imala prije pola desetljeća kad se prvi put pojavila na tržištu.

Posljednji put u fokusu javnosti haljina Diana je završila prije dvije godine kad ju je Sarah Jessica Parker nosila u seriji "I tek tako", a dizajnerica je tada za Vogue izjavila da je potražnja toliko velika da se prodaju na tisuće tjedno. Osim kultne Carrie Bradshaw, ovu su haljinu nosile i Alessandra Ambrosio, Rihanna, Sophie Turner te Ashley Graham. Severina je do sad pokazala da u svom ormaru ima čak tri primjerka: crnu, zlatnu te ovu u mini kroju i bordo nijansi koja ima plašt na rukavu. Cijena haljine na Norma Kamali internetskoj stranici kreće se od 155 sve do 500 dolara ovisno o boji i modelu.

image

Norma Kamali Diana haljina

PROMO
image

Norma Kamali Diana haljina

PROMO
Linker
27. travanj 2024 14:43