Getty Images
posebna večer

Haljina koja ne ostavlja puno mašti na volju: Eva Longoria je imala najhrabriji outfit na gala večeri

U Los Angelesu održana je deseta po redu amfAR gala večer. Američka fondacija za istraživanje AIDS-a još je jednom organizirala humanitarnu večeru, s ciljem da se prikupe što veća novčana sredstva za borbu protiv zloćudne bolesti.

Crvenim, odnosno u ovom slučaju ljubičastim tepihom na ovoj svečanosti prošetala su poznata lica iz svjetskog showbizza, između ostalih i latino glumica Eva Longoria (44), koja je kazala da se ovoj večeri posebno veselila.

Dok inače bira sigurnije outfite, za ovu večeru odlučila se za izazovnu modnu kombinaciju i pokazala sve adute. Duga haljina zlatno žute boje stavila je u prvi plan dekolte glumice, a sa stražnje strane otkrila je njezina gola leđa. Vamp izgled začinila je zalizanom niskom punđom i zlatnim sandalama koje idu u špic. Kroj haljine naglašava svaki nedostatak na tijelu pa je ovo jedan od hrabrijih odabira glumice najpoznatije po ulozi u seriji "Kućanice".

LOS ANGELES, CALIFORNIA - OCTOBER 10: Eva Longoria attends the 2019 amfAR Gala Los Angeles at Milk Studios on October 10, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Getty Images

Iako je u posljednje vrijeme na crvenom tepihu često društvo pravi njezin jednogodišnji sin Santiago, ovoga puta Eva je pozirala sama. Slavna glumica inače uživa u braku sa suprugom Joseom Bastonom već tri godine. U nedavnom intervjuu je otkrila kako misli da su četrdesete izvrsne godine za zasnivanje obitelji i da se njezina strast za aktivizmom samo povećala otkako je povećala obitelj.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - OCTOBER 10: Eva Longoria attends the 2019 amfAR Gala Los Angeles at Milk Studios on October 10, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Gregg DeGuire/Getty Images)
Getty Images

Linker
23. travanj 2024 23:10