Dobra kemija

Glumice iz hit serije ‘White Lotus‘ zvijezde su nove SKIMS kampanje

Kim Kardashian je prepoznala pravi trenutak i angažirala nove zvijezde HBO-a za posljednju ljubavnu kampanju svog brenda donjeg rublja.

I Kim Kardashian obožava "White Lotus"! Poduzetnica je, naime, za posljednju kampanju za svoj brend donjeg rublja SKIMS angažirala zvijezde iz druge sezone ove nagrađivane serije, a obožavatelji su oduševljeni.

SKIMS je predstavio capsule kolekciju povodom nadolazećeg Valentinova, a glavne zvijezde editorijala su Beatrice Grannò i Simona Tabasco, glumice koje smo u seriji gledali i ulogama lukavih Talijanki Mije i Lucie. Glumice u kampanji nose SKIMS komade poput nježno ružičastog kompleta gaćica i grudnjaka, slip komada s čipkom i crnog donjeg rublja, a dio kampanje je i video u kojem, nakon šaputanja, zaključuju da "Svi vole nositi SKIMS".

Kao i u seriji, i u kampanji je prisutna kemija između glumica, a tome u prilog ide i njihovo desetogodišnje prijateljstvo. Beatrice i Simona rodom su iz Napulja, a uloga u "White Lotusu" objema je donijela globalnu slavu.

image

Iz serije "White Lotus"

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"Zabavile smo se snimajući kampanju, a prilika da radim zajedno s prijateljicom Simonom s kojom sam dobila priliku podijeliti iskustvo snimanja globalne modne kampanje je nešto posebno", kazala je Beatrice, a Simona je nadodala da je sjajno iskustvo surađivati s prijateljicom na kampanji za brend koji slavi prijateljstvo, žene te ih svojim porukama osnažuje".

Ova limitirana kolekcija koja slavi žensko tijelo i ljubav na službenoj stranici brenda dostupna je od 26. siječnja.

Linker
19. travanj 2024 04:21