Sharon Stone zablistala je na festivalu Berlinale

 ODD ANDERSEN/AFP
74. Berlinale

Glamurozno izdanje Sharon Stone: Na crvenom tepihu blistala je u impresivnoj kreaciji Dolce & Gabbana

Glumica je oduševila modnim odabirom samo nekoliko dana nakon što je izložila svoja umjetnička djela u glavnom gradu Njemačke.

Glumica je oduševila modnim odabirom samo nekoliko dana nakon što je izložila svoja umjetnička djela u glavnom gradu Njemačke.

Sharon Stone zablistala je na 74. Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu. Glumica je prisustvovala dodjeli nagrade Zlatni medvjed na Berlinaleu, koju je za životno djelo primio američki redatelj Martin Scorsese. U Berlinale Palastu pojavila se u glamuroznom outfitu modne kuće Dolce & Gabbana, bijeloj maksi haljini i voluminoznom ogrtaču koji je prebacila preko ramena. Kombinaciju je upotpunila parom dugih rukavica, choker ogrlicom i crnom torbicom sa šljokicama.

image

Pojavila se u glamuroznom outfitu, bijeloj maksi haljini i voluminoznom ogrtaču koji je prebacila preko ramena

ODD ANDERSEN/AFP

Zvijezda "Sirovih strasti" od nedavno se može pohvaliti i novim postignućem u životu. Naime, samo nekoliko dana prije festivala, točnije 17. veljače, izložila je svoja umjetnička djela u berlinskoj instituciji posvećenoj suvremenoj umjetnosti, Galerie Deschler. Glumica je otkrila svoju strast prema slikarstvu posljednjih godina, a sva djela stvorila je tijekom pandemije koronavirusa. Povodom izložbe, dala je intervju za InStyle i zasjala na naslovnici magazina. Tom je prilikom progovorila kako je skupo biti slavan.


"Izađeš na večeru, za stolom je 15 ljudi, što mislite, što mislite, tko će dobiti račun s očekivanjem da sve plati? Svaki put dobiješ račun od najmanje 3000 dolara za večeru", otkrila je 65-godišnja dobitnica Zlatnog globusa. "Često se pitam hoću li zarađivati dovoljno novca da ostanem živjeti ovako kako sada živim. Vjerojatno ne. Ali djeca će otići iz kuće, ići će studirati, a ja ću prodati ovu veliku fancy kuću i preseliti u manju te živjeti kao normalna osoba", dodala je Sharon, čija je trenutna vrijednost kao glumice 60 milijuna dolara.

image

Kombinaciju je upotpunila parom dugih rukavica, choker ogrlicom i crnom torbicom sa šljokicama

JOHN MACDOUGALL AFP
image

Samo nekoliko dana prije festivala izložila je svoja umjetnička djela u Galerie Deschler

ODD ANDERSEN AFP

Inače, Sharon se 1998. godine udala za novinara i urednika Phila Bronsteina, s kojim je posvojila sina Rohana i kupila kuću u San Franciscu. Samo tri godina poslije, imala je moždani udar, nakon kojeg nije mogla hodati, nije dobro vidjela niti čula. "Oporavak je bio mukotrpan, ali borila sam se svim silama da budem bolje", rekla je jednom prilikom o teškom iskustvu.
Od Bronsteina se rastala 2004. godine, nakon čega je uslijedila petogodišnja bitka za skrbništvo nad posvojenim sinom, koju je glumica na kraju izgubila. Dok se borila za Rohana koji danas broji 23 godine, posvojila je i sada 17-godišnjeg Quinna te 18-godišnjeg Lairda. Danas, ipak sva trojica žive s njom u njezinoj kući i sama se brine o njima. Oni su joj najveća snaga baš kao i slikanje koje joj u posljednje vrijeme ispunjava slobodno vrijeme.

image

Sharon Stone zablistala je na festivalu Berlinale

ODD ANDERSEN/AFP
Linker
26. travanj 2024 02:22