MODNA IKONA

Glamurozan pozdrav 2021.: Ne možemo odlučiti koja je bolja blagdanska kombinacija njemačke modne influencerice

Leonie Hanne poznata je modna ikona čiji outfiti su sve samo ne monotoni. Sada je pozirala u vibrantnim nijansama i kreacijama za modno odvažne - idealnim za doček Nove godine!

Njemačka modna influencerica Leonie Hanne mnogima je inspiracija u biranju svakodnevnih, ali i outfita za posebne prigode. Ovih dana njezini profili na društvenim mrežama preplavljeni su šljokicama i glamuroznim komadima u kakvima želimo ispratiti staru i dočekati novu godinu, a između posljednje dvije kombinacije u kojima je pozirala za Instagram, ne možemo se odlučiti za bolju.

Šljokice i glamur

Tirkiznu šljokastu kratku haljinicu sa širokim rukavima i istaknutim dekolteom, Leonie je iskombinirala sa clutch tobricom svijetlo zelene boje koja se stopila sa sandalama iste nijanse.

Čitajte i: Jesen je sve samo ne dosadna: Najpopularniji koloristički parovi sezone idealni su za uzbudljive modne kombinacije

Posebnu pažnju u modnoj kombinaciji privlačio je detalj od perja na sandalama, ali i plavo sjenilo koje je dodatno istaknulo plave oči prelijepe manekenke.

Da šljokice ovih blagdana itekako dominiraju u Leoninom ormaru, pokazala je i posljednjom objavom kojom je odlučila pozdraviti se s 2021. godinom u zlatnoj kombinaciji od glave do pete.

Čitajte i: Katarina Baban još skuplja dojmove s čarobne modne revije: ‘Vi prekrasni ljudi...‘

Uska dekoltirana Versace zlatna haljina sa šljokicama i remenom istaknula je zavidnu liniju manekenke koja je u kombinaciju uklopila zlatni sat, te crne glomazne sandale.

Linker
24. travanj 2024 20:56