venecijanski look

Georgina Rodriguez misli da u ovom izdanju izgleda poput Audrey Hepburn. Što vi mislite?

Ona sama se na Instagramu usporedila sa slavnom glumicom, otkrivši tako da joj je to bila inspiracija za venecijanski look.

Georgina Rodriguez prošetala je crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji, a njena pojava izazvala je samo pozitivne komentare. No kad se zaručnica Cristiana Ronalda usporedila s ikonom stila Audrey Hepburn, mnogi su počeli negodovati.

image

Haljinu krasi američki izrez i visoki prorez na nozi

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Georgina je za kultni filmski festival odabrala crnu haljinu brenda Genny, koju krase američki izrez i visoki prorez na nozi, a pažnju su privlačili zlatni detalj oko vrata i lančići koji su joj se spuštali niz leđa. Kosu je podignula u punđu kako bi do izražaja došle krupne zlatne naušnice. Nakit koji je odabrala nosi potpis Pasqualea Brunija.

image

Uz jednostavne natikače Georgina je nosila dva zlatna lančića na gležnjevima

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jednostavne natikače na visoku potpeticu oplemenila je s dva zlatna lančića oko gležnja, a potrudila se i oko izbora prstenja.

image

Georgina je spremno pozirala fotografima

MIRCO TONIOLO ERREBI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Upravo je gomila zlatnih modnih dodataka razlog zašto je fanovi ne vide kao modernu Audrey. Ona sama se na Instagramu usporedila sa slavnom glumicom, otkrivši tako da joj je to bila inspiracija za venecijanski look.

Linker
11. travanj 2024 14:07