dama sa stilom

Gabi Novak blistala u veselom izdanju u Šibeniku: Cvjetnu haljinu začinila poželjnim detaljima ovog ljeta!

Na predstavljanju knjige ‘Knjiga o Gabi‘ ispred šibenskog muzeja bila je i sama glazbenica koja je pomno pratila što su govorili autori i suradnici knjige, a njezino elegantno izdanje nije moglo proći nezapaženo.

Legendarna glazbena umjetnica Gabi Novak jučer je u Šibeniku s osmijehom pratila predstavljanje knjige o svom glazbenom opusu autora Siniše Škarice.

Čitajte i: Skromna diva Gabi Novak ima višestruki razlog za slavlje, sa suzom u oku se zapitala: 'Jesam li ja ovo zaslužila?'

image
Gabi je predstavljanje knjige pratila s velikim zadovoljstvom.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Iako je sjedila u publici, a ne na pozornici, sva je pažnja bila usmjerena na ovu skromnu, talentiranu ženu koja još uvijek osvaja svojim šarmom i osmijehom. Kada je riječ o njezinom modnom izdanju, Gabi je, baš kao i uvijek, bila vrlo elegantna, a ovoga puta zablistala je u veseloj haljini savršenoj za ljeto.

image
Gabi Novak i Siniša Škarica
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Midi haljina cvjetnog uzorka odlično joj je stajala, a kako bi cijeli look bio još zanimljiviji, struk je naglasila širokim remenom. Pazila je i na ostale detalje poput laka za nokte i ruža koje je uskladila s ružičastom bojom cvijeća na haljini. Od modnih detalja imala je dugačku zlatnu ogrlicu, crnu torbicu i naočale, a dobar asesoar bili su i veliki buketi cvijeća koje je dobila na poklon.

Čitajte i: Gabi Novak u sjećanju na Balaševića i Arsena: "svaku drugu nedjelju bio bi kod nas na ručku, to su bila divna druženja"

'Knjiga o Gabi' zapravo je dio šireg projekta koji uključuje i box set s 12 albuma na kojima je većina pjesama iz njezine bogate glazbene karijere.

image
Gabi Novak
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Događaj se održao ispred šibenskog muzeja, a knjiga, kako su istaknuli Škarica, Nenad Rizvanović - urednik knjige o Gabi, Ahmed Burić - novinar, kolumnist i pisac koji je napisao pogovor u knjizi o Gabi, Đorđe Matić - pjesnik i esejist te Aleksandar Dragaš - glazbeni kritičar, više je od biografije.

U njoj, naime, čitatelj dobiva uvid u važne trenutke iz njezine karijere, života, stvaranja glazbe, glazbenih festivala i diskografske industrije te o kulturi svakodnevnog života u Hrvatskoj i Jugoslaviji od kraja 1950-ih do danas.

image
Ispred Muzeja Grada Šibenika odrzana je promocija knjige 'Knjiga o Gabi' autora Siniše Škarice.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

"Knjiga o Gabi jako je poučna i lagana za čitati, a poseban je užitak istovremeno slušati snimke po kojima je nastala. Ovo je glazbena enciklopedija koja se vrti oko Gabi kao oko sunca", rekao je Dragaš na promociji sredinom srpnja.

Linker
19. travanj 2024 23:27