ANTE ODAK
UNIKATAN NAKIT

FREYWILLE spaja umjetnost i cvijeće: Nova kolekcija inpirirana je veličanstvenim irisom

Profinjenost i kolorit nadahnuti su mitologijom cvijeta, a tradicijom ručne izrade stvoren je jedinstven nakit s notama umjetnosti.

Profinjenost i kolorit nadahnuti su mitologijom cvijeta, a tradicijom ručne izrade stvoren je jedinstven nakit s notama umjetnosti.

Cvijeće i umjetnost najljepše su područja ljudske kreativnosti, a nerijetko se susreću i prepliću stvarajući tako neke od najljepših umjetničkih djela, ispunjenih simbolikom i emocijama. Tajni jezik cvijeća ne zaobilazi ni modu, a ove jeseni neočekivano se javlja na modnim pistama gdje osim na haljinama oduševljava na modnim dodacima – maramama i nakitu.

image
ANTE ODAK

Impresivna ljepota i snažna simbolika cvijeća dugo je nezaobilazan motiv u svijetu nakita, bilo to na kamenu ili zlatu, prstenu, ogrlici, brošu ili naušnici. Ljepota tog nakita traje vječno jer je cvijeće nepresušno vrelo inspiracije. Ne postoji nešto čime bi čovjek bolje izrazio romantiku od jezika cvijeća, a posebno cvijet koji će izdržati test vremena i prkositi trendovima. Na to nas je podsjetila nova kolekcija Iris Rosé brenda FREYWILLE koja oživljava ljepotu i mitologiju veličanstvenih irisa.

image
ANTE ODAK
image
ANTE ODAK

Moćni cvjetovi irisa, rijetke ružičaste boje, čarobno se rastvaraju na površini finog emajla i uzdižu prema nebu najljepših akvamarin i tirkiznih nijansi. Iris je stoljećima diljem svijeta bio simbol kraljevskih moći i božanske zaštite, a tri dijela njegova cvijeta predstavljaju mudrost, vjeru i hrabrost.

image

Model: Filipa Ledić, IM Studio Model Agency

ANTE ODAK
image
ANTE ODAK

Kolekcia nakita Iris Rosé oduševljava profinjenom estetikom i bajkovitim koloritom te nadahnjuje snažnom simbolikom pažljivo odabranih motiva. Svaki komad nakita malo je unikatno umjetničko djelo koje slavi kreativnost i veličanstvenost života. FREYWILLE umjetničke minijature od emajla izrađuje više od 70 godina koristeći autentičnu tehniku finog emajliranja koja se sastoji od stotinu koraka ručnog rada.

image

Iris Rosé možete pogledati u online butiku FREYWILLE ili ekskluzivno isprobati u FREYWILLE butiku u Preradovićevoj 2 u Zagrebu.

ANTE ODAK
Linker
27. travanj 2024 18:08