Moć jednostavnosti

Francuska veza: Angelina Jolie blistala u Parizu u elegantnom izdanju

Glumica je poznata po svom minimalističkom stilu koji njeguje u svim prilikama, sada je centrom Pariza prošetala u iznimno chic izdanju.

Angelina Jolie izgledala je nevjerojatno chic dok je šetala centrom Pariza. Glumica je posjetila Guerlainov butik na Elizejskim poljanama u glavnom gradu Francuske, a u tom posjetu nije prošla nezapaženo.

Poput pravih Parižanki, glumica je bila elegantna sa samo nekoliko fantastičnih komada. Crni dugi kaput, kojeg je zakopčala samo jednim gumbom, izvrsnog kroja s mornarsko plavim detaljima, otkrivao je elegantnu bež haljinu.

image

Angelina Jolie u Parizu

JEAN-CLAUDE COHEN/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Angelina je nosila klasične crne salonke i bijelu ručnu torbicu koju potpisuje Dior, a nosila ju je prebačenu preko zgloba ruke.

Od dodataka nosila je samo zlatne naušnice i sunčane naočale. Vidljivo dobro raspoložena, čak je popričala s okupljenim obožavateljima.

image

Chic sa samo nekoliko komada

JEAN-CLAUDE COHEN/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Glumica njeguje posebnu vezu s tom zemljom i to ne krije, prvenstveno zato što je njena majka Marcheline bila Francuskinja. U tu se zemlju uvijek rado vraća i tamo kao da je posebno dobre volje.

Iako su je obožavatelji okružili i jedva je prolazila kroz gužvu, našla je vremena da im potpiše autograme.

Linker
18. travanj 2024 05:23