Viralna objava

Eva Mendes više ne izgleda ovako, odlučila je promijeniti imidž

Holivudska glumica više nije brineta, a kako žene ne mijenjaju boju kose tek tako, mnogi se pitaju nije li usput izmijenila i bračni status?

Američka glumica Eva Mendes nije htjela pričekati službeni početak 2023. kako bi si ispunila novogodišnju želju. O čemu je riječ i kakav je konačan rezultat, jedna od najljepših žena svijeta pokazala je na Instagramu. Ukratko, više nije brineta već fatalna crvenokosa diva. Moglo bi se reći kako zbog nove boje kose pomalo nalikuje Riti Hayworth, seksepilnoj glumici i plesačici iz zlatnog doba Hollywooda.

Neki, pak, promjenu izgleda s povezuju s tajanstvenom, još uvijek nepotvrđenom i neslužbenom promjenom bračnog statusa, piše Page Six. Potkraj studenog, u razgovoru uživo za jutarnji program "Today Australia", zvijezdi romantične komedije "Hitch- doktor za ljubav" omaknula se riječ suprug dok je pričala o svojoj "drugoj polovici", holivudskom glumcu Ryanu Goslingu s kojim ima dvije kćeri.

Čini se da nije bila riječ o govornom previdu: nagađa se da su se tajno vjenčali 21. studenog ove godine.

Dosljedni pravilu da s medijima dijele mrvice o zajedničkom životu, nisu potvrdili, ali ni opovrgli vjenčanje. Možda je promjena boje kose znak da se nešto važno dogodilo u njenom životu?

image

Nova godina, novi izgled Eve Mendes

IP3 PRESS/MAXPPP/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Udana ili ne, glumica je na svom profilu napisala:"Pocrvenjela sam. Hvala ti Richi Grisillo za ovo", označivši omiljenog holivudskog frizera.

Linker
19. travanj 2024 10:49