Modna inspiracija

Emma Roberts odlično nosi ‘normcore‘ stil: Maksimalno iskorištavanje osnovnih komada novi je hit trend

Sljedbenici normcorea poručuju da se od odjeće ne treba stvarati kult, već da ona izričito služi za pokrivanje tijela.

Premda u odjevnoj kombinaciji američke glumice Emme Roberts (30) naoko nema ničeg posebnog, neka nikoga ne zavara njezina jednostavnost.

Riječ je, naime, o sezonskim hitovima tzv. normcore stila - pepita košulji i svijetlim trapericama, koje je zvijezda filmskih komedija odabrala iz kolekcija konfekcijskih brendova koji su dostupni i u Hrvatskoj.

Čitajte i: Nekoć kontroverzan, danas apsolutni hit! Trend nošenja grudnjaka kao topa vraća se na ulice, evo kako ga nositi

Uz njih nosi modne dodatke trendovske bež nijanse pa s punim pravom ima masku s natpisom “cool” - čime naglašava svoju originalnost.

image
Emma Roberts njeguje normcore stil.
STEFAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, normcore u osnovi poručuje da ‘cool nije cool‘ i da se bitno izdvojiti iz mase, ali bez isticanja. Normcoresi ne prave nikakav kult od odjeće, za razliku od sljedbenika mode. Normcore stil naglašava nepostojanje stila, već maksimalno iskorištavanje osnovnih komada odjeće koje ste "našli u ormaru".

Umjesto pepita bluze, uz traperice se uklapaju i bazične majice, jakne, sakoi i slično, kao i tenisice koje ni po čemu nisu posebne.

image
Košulja Mango 249,90 kn.
MANGO
image
Traperice C&A 349 kn-
FOTOGRAFIJE: C&A
image
Balerinke Imac Rodea 399 kn.
IMAC RODEA
image
Torba Deichmann 299 kn.
DEICHMANN
image
Sunčane naočale Chimi Alfa Vision Optika 990 kn.
ALFA VISION OPTIKA
Linker
16. travanj 2024 06:29