MODNA IKONA

Ella Dvornik iznenadila modnom kombinacijom: ‘Nisi to ti. Čekam novu objavu‘

Domaća influencerica Ella Dvornik, poznata po otkačenim modnim kombinacijama, ovoga je puta pratitelje iznenadila kombinacijom koju je sama dizajnirala.

Fotografije i snimke djece, putovanja i zabavan sadržaj - sve to možemo pronaći na Instagram profilu poznate domaće influencerice Elle Dvornik. Ono čime Ella ipak najviše privlači pažnju su šarene modne kombinacije od krpica koje se ponekad čine nespojivima - dok ih ona ne obuće.

"Za mene na rasprodaji uvijek ima i broja i količine jer ono što ja hoću, neće nitko. Istina je da svaka roba ima svog kupca", napisala je Ella u opisu fotografije na kojoj pozira u zelenoj košulji zebrastog uzorka koju je iskombinirala s bijelom suknjom narančasto-žutog zebra uzorka i fluorescentno zelenim salonkama.

I dok neki za Ellin modni stil uvijek imaju samo riječi hvale, neki ga smatraju neukusnim, a svima je Ellu jednako teško zamisliti u crno-bijeloj kombinaciji.

Čitajte i: Ella Dvornik pokazala kuću i pokrenula lavinu komentara: ‘Mislila sam da će biti više u istarskom stilu‘

Taman kad su obožavatelji pomislili da ih hrabar modni izričaj popularne influencerice više ne može iznenaditi, ona se pojavila upravo u crno-bijeloj kombinaciji. Crne hlače visokog struka Ella je iskombinirala s gornjim dijelom koji je pola košulja, a pola crni sako, a cijeli je look zaokružila crvenim ružem zbog kojeg je ostavila dojam Cruelle de Vil.

"Nisi to ti. Tebi trebaju boje. Ako itko zna nositi boje onda si to TI. Čekam novu objavu s kombinacijom koju samo Ella zna spojiti", napisala je jedna pratiteljica koju je, kao i sve ostale, Ella iznenadila odgovorom.

Čitajte i: Ella Dvornik oduševljena životom u manjoj sredini: ‘Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj stan...‘

"Meni je ovo simpatično kad netko kaže. Jer je ovo s fotke moj dizajn. Ja birala boje i krojeve", odgovorila je Ella koja je u prosincu prošle godine javnost oduševila svojom prvom modnom kolekcijom u suradnji s modnim brendom Krie Design s kojim je izdala i spomenutu kreaciju.

Intrigantno, poželjno i definitivno originalno u opisu je Ellinog modnog stila kojeg jednako dobro nosi u Zagrebu kao i u istarskom gradiću Bale koji broji 1400 stanovnika, a gdje je s obitelji preselila krajem svibnja.

Linker
20. travanj 2024 02:35