bogata ponuda

ELFS otvorio svoj prvi dućan u Dubrovniku

Kolekcija koju ovaj dućan nudi sastoji se od kupaćih kostima za žene i muškarce, sunčanih naočala, ljetnih majica i košulja te lepršavih haljina

Nova ELFS sezona prepuna je noviteta, pa su tako nakon uspješno otvorenog prošlogodišnjeg summer shopa na Hvaru koji nastavlja s radom i ove sezone, ove sezone upotpunili i dubrovačku ponudu te otvorili svoj prvi dućan u Dubrovniku u sklopu hotela Hilton Imperial Dubrovnik. Dubrovačkom hotelu koji jedinstvena iskustva svojih gostiju stvara od 1897. godine.

Asortiman je osmišljen kako i priliči destinaciji svjetskog glasa, pa je ELFS ponuda lepršava, prozračna i ekskluzivna. Kolekcija koju ovaj dućan nudi sastoji se od kupaćih kostima za žene i muškarce, sunčanih naočala, ljetnih majica i košulja te lepršavih haljina.

image
PRESS

"Oduševljeni smo što je renomirani hrvatski dizajnerski dvojac ELFS izabrao upravo nas za lokaciju svog prvog ELFS dućana u Dubrovniku, upotpunjujući time našu ponudu i pokazujući najbolje od oba brenda - kvalitetne hrvatske proizvode, jedinstveno iskustvo te dašak luksuza", poručuju iz Hilton Imperial Dubrovnika.

Dubrovački ELFS dućan smješten u Hilton Imperial Dubrovnik nalazi se na adresi ul. Marijana Blažića 2 u neposrednoj blizini staroga grada i dubrovačkih zidina na ulazu Pile.

Ponuda modnog branda ELFS dostupna je u istoimenim dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Hvaru i Opatiji te putem ELFS WEB SHOPA.

Linker
17. travanj 2024 01:24