‘Opasni‘ roditelji

Elegantno i cool izdanje: Rihanna i ASAP Rocky proslavili njegov rođendan

Za večeru u ekskluzivnom restoranu par se uskladio u crnim kreacijama s unikatnim detaljima.

Rihanna i A$AP Rocky, otkako su postali roditelji, jako rijetko izlaze, ali kad izađu vrlo su elegantni i usklađeni. Ovih su dana proslavili reperov 34. rođendan na privatnoj večeri u Los Angelesu. Izlazak u mondeni restoran Olivetta nisu mogli sakriti te su ih na ulazu uslikali fotografi. U crnom od glave do pete Riri je nosila odvažnu, a istovremeno udobnu haljinu.

image

Rihanna i ASAP Rocky proslavili su njegov 34. rođendan

SHOTBYNYP/BACKGRID /PROFIMEDIA

Asimetrična kreacija napravljena od jersey materijala istaknula je njene obline, a glavni detalj bio je patentni zatvarač koji se s prednje strane spuštao od dekoltea do visokog izreza koji je otkrivao nogu u inače dugačkoj haljini. Osim donjeg izreza, haljinu je krasio i asimetrično izrezan gornji dio, koji se sastojao od naramenice na samo jednoj strani.

image

Haljinu je prekrila oversized kožnom jaknom

TPG/BACKGRID/PROFIMEDIA

Uz ovu haljinu Rihanna se odlučila za elegantnu i jednostavnu frizuru te cipele s vrlo stylish zašiljenim vrhom. Pjevačica je u nekim trenucima morala rukama pridržavati haljinu, dok je prolazila pored fotografa. Kasnije je preko izazovne haljine prebacila crnu kožnu baggy jaknu.

Rocky se odlučio za elegantan outfit. Klasično crno odijelo prošarano decentnim prugama, uz štirkanu bijelu košulju i tanku crnu kravatu te svečane večernje cipele (a ne tenisice) pokazale su iznimno elegantnu stranu glazbenika. Iako je bila noć nije skidao svoje crne sunčane naočale, a svemu je poseban touch dao srebrni nakit.

image

Elegantni u crnom

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/PROFIMEDIA

Par se u restoranu našao s nekolicinom prijatelja s kojima su uživali u ovom rijetkom izlasku u javnost.

Linker
18. travanj 2024 17:43