udobni i lagani

Dvodijelni komadi od muslina hit su ovog ljeta: Izabel Kovačić pokazala je s čim ih kombinirati

Za odmor na moru idealni su lagani komadi od finog pamuka koji su već neko vrijeme hit u modnom svijetu.

Izabel Kovačić, supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića i vlasnica brenda Lunilou, trenutno uživa na grčkom otoku Mikonosu te s pratiteljima dijeli svoje modne kombinacije. Zadnja u nizu oduševila je njezine fanove, a riječ je o dvodijelnom kompletu s potpisom njezinog brenda.

Gornji dio koji otkriva ramena i trbuh te donji dio u obliku suknje na gumbiće idealni su za ljetni đir predivnim grčkim otokom, a Izabel ih je kombinirala s neutralnim šeširom i mrežastom torbom od prirodnog materijala.

Čitajte i: Lagane za kombiniranje: Najveći it komadi ove sezone su košulje-haljine

Inače, materijal od kojeg je načinjen njezin kompletić je muslin, odnosno fini pamuk koji je postao vrlo popularan u zadnjih par godina te se od njega izrađuju haljine, hlače, suknje, košulje pa i posteljina.

Udoban je, vrlo je mekan i lagan te zato idealan za ljeto.

Izabel je na Mikonosu već neko vrijeme, a prije nekoliko dana objavila je fotografiju u haljini od muslina zagasito mint boje koja se savršeno uklopila u plavo-bijeli grčki pejzaž.

Izabel je tijekom lipnja ljetovala u Hrvatskoj te je s tog ljetovanja također podijelila fotografiju koja odiše vintage šarmom. Na njoj nosi nešto drukčiji dvodijelni komplet - gornji dio je skoro isti, no suknja je nešto duža.

Podsjetimo, Izabel i Mateo Kovačić žive na relaciji Zagreb-London jer nogometaš igra za londonski klub Chelsea. Ipak, uspjeli su naći vremena u svom pretrpanom rasporedu kako bi proslavili godišnjicu braka u Istri na imanju Meneghetti.

Linker
30. ožujak 2024 05:40