Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stil za promatranje

Dua Lipa u kaputu sezone i jednim od glomaznijih tenisica ikad

Još se uvijek teško priviknuti na pjevačicu Duu Lipu kao plavušu s daškom ružičaste, krenuo je i izrast, no u cjelini je na ulicama New Yorka pokazala da prati svaki trend što dokazuju kroj, dužina i boja kaputa, traperice, a osobito glomazne Pradine tenisice.

Pjevačica Dua Lipa zaljubljena je i tako zrači - ona i model Anwar Hadid, brat još poznatijih sestara Gigi i Belle Hadid, jedan su od najpopularnijih parova današnjice i otkako su početkom rujna počeli živjeti zajedno, rijetko se može vidjeti jedno bez drugoga. Da je to - to, shvatili su nakon samo dva mjeseca veze, no, Dua Lipu paparazzi su u četvrtak ipak uhvatili samu dok je veselo šetala New Yorkom.

Dua se omotala živopisnim zelenim kaputom prošaranim bijelim i crnim nitima vune, s upadljivim NY logotipom sprijeda, a nosila ga je napola zakopčanog povrh tamnoplavog džempera. Široke traperice ova je uspješna glazbena zvijezda nosila podvinute pa su se jasno vidjele njezine tenisice koje obožava i vrlo često nosi još od proljeća.

New York, Ny  - Dua Lipa wearing a green coat with NY knicks logo and carrying her own food

BACKGRID USA 3 OCTOBER 2019, Image: 475048304, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vremena i volje za kuhanje nije bilo, pa je na povratku kući kupila povrće i umak te veliku bocu vode te tako dobila na vremenu.

New York, Ny  - Dua Lipa wearing a green coat with NY knicks logo and carrying her own food

BACKGRID USA 3 OCTOBER 2019, Image: 475048313, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako se čuditi što ove robusne tenisice potpisuje kuća visoke mode, talijanska Prada, načudili su se tome i modni kritičari i zaljubljenice u modu još početkom proljeća. Tada je Prada prvi put zagrizla u ovaj glomazni trend i pokazalo se da nisu pogriješili. Model “Pegasus” prodaje se po cijeni od 5750 kuna i poprilično je popularan među trendsetericama.

Neimanmarcus.com
Prada

Ovo nije prvi put da Dua Lipa nosi ove tenisice, ta ni u kolovozu se nije odvajala od njih!

EXCLUSIVE: Dua Lipa and Anwar Hadid pulled over to a nearby gas station to put air in a flat tire ahead of the MTV VMA's. Dua supervised while her friend did the work and Anwar waited in the car. Dua was wearing a orange cardigan with a black tank top, folded boyfriend jeans and Prada Block Sneakers.
25 Aug 2019, Image: 467277379, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

S dva singla koja su trenutačno broj jedan, One Kiss i IDGAF, Dua Lipa je zaštitno lice kampanje za Adidas i Jaguar te je nedavno postala i lice novog parfema kuće YSL's, Libre.

Linker
16. travanj 2024 10:41