sva u ružičastom

Dua Lipa održala spektakl na Kosovu u sjajnom kompletu koji je za nju napravio slavni dizajner

Pjevačica je u Prištini nastupila na festivalu koji su organizirali ona i njezin otac još 2018., no dva izdanja se nisu održala zbog pandemije.

Britanska glazbenica Dua Lipa nastupila je ovaj tjedan na glazbenom festivalu u Prištini na Kosovu. U domovini svojih roditelja održala je koncert u sklopu Sunny Hill Festivala, a u prvom planu bila je njezina sjajna modna kombinacija.

Na svom Instagram profilu je otkrila da je upečatljiv ružičasti komplet za nju specijalno napravio Pierpaolo Piccioli, kreativni direktor modne kuće Valentino. Na fotografijama koje je podijelila vidimo kako Piccioli i Lipa razmjenjuju ideje za kostim, skice kreacije te finalni produkt u kojem je zablistala na pozornici.

Šljokičasti grudnjak-topić i kratku suknju spojila je s rukavicama i plaštom istog materijala koji je kasnije skinula, mrežastim čarapama i ružičastim gležnjačama.

Osim glazbom, energijom i upečatljivim outfitom, publiku je očarala i posebnom porukom. "Želim se zahvaliti svima koji su došli vidjeti našu lijepu Prištinu i Kosovo", rekla je pjevačica na pozornici.

Sunny Hill Festival organizirali su ona i njezin otac Dukagjin još 2018., ali dva izdanja festivala nisu održana zbog pandemije. Proteklih godina na festivalu su nastupili i Calvin Harris, Miley Cyrus i Martin Garrix uz nekoliko albanskih glazbenika.

image

Dua Lipa na koncertu u Prištini.

ARMEND NIMANI/AFP/PROFIMEDIA

Festival je humanitarnog karaktera jer prikuplja novac za Zakladu Sunny Hill koja pomaže potrebitima na Kosovu. "Baš kao i Dua, nadahnuti smo našim društvom i smatramo da bi oni koji su okusili uspjeh trebali dati priliku drugima da slijede njihove korake. Naša misija je jednostavna. S poznavanjem naše zemlje i napornim radom, cilj nam je biti ruka pomoći za najugroženije i najpotrebitije dijelove naše zajednice", stoji na stranici zaklade.

Linker
19. travanj 2024 05:48