koja je tvoja crvena?

Donosimo 15 komada u boji strasti

Boja krvi, vina i ljubavi nezaobilazan je dodatak u novogodišnjem outfitu. Iako je tradicija da se crveno nosi ispod odjeće, mi predlažemo da bojom strasti obojite i haljine, cipele, modne dodatke..

Kao izuzetno upečatljivu i strastvenu, crvenu mnoge žene uzimaju 's rezervom' jer u njoj je teško ostati neprimjećen. Uz to, kako je paleta 'crvenih' izuzetno široka - od onih koje vuku na ružičasto ili naračasto pa sve do dubokih, tamnih nijansi burgundca - žene su često u zabludi da im crveno ne stoji, samo zato što nisu pronašle svoju nijansu.

Baš kao i kada su ruževi u pitanju, svakom tenu pristaje određena nijansa: svjetloputim ženama plavičastog tena najbolje odgovaraju komadi u jarko crvenoj, a onima s ružičastim pigmentom upravo i takva crvena - s trunkom roze u sebi. Također, i duboke crvene pristaju ženama snježne puti baš kao i onima maslinastog tena. Tamnopute žene odlično će izgledati i u narančasto-crvenoj, tamnoj boji vina koja vuče na ljubičasto...

Nema boljeg razdoblja za pretjerivanje, ali i za donošenje novih odluka od blagdana: pretjerajte s crvenom, ohrabrite se i nosite je cijele godine, a u galeriji pogledajte komade koji su na našoj shopping listi.

Linker
19. travanj 2024 20:13