UVIJEK NEODOLJIVA

Dolce Gabbana senzacija: Sharon Stone pokorila crveni tepih glamuroznim izdanjem

Tijekom 75. filmskog festivala u Cannesu u nedjelju, na premijeri filma Zauvijek mladi, filmska diva je ukrala sve poglede u haljini koja glavi žensku figuru. Publika je zapljeskala nakon što je otkrila trik s haljinom.

Filmska diva Sharon Stone otkrila je glamuroznu figuru kada se pojavila na crvenom tepih tijekom premijere filma Zauvijek mladi uoči 75. filmskog festivala u Cannesu u nedjelju. Nakon što je oduševila u plavo-bijeloj haljini Dolce & Gabbana, 64-godišnja glumica iznenadila je sve prisutne kada je u jednom skinula jedan dio takanine na bokovima. Uz malu asistenciju dvojice muškaraca, koji su joj pomogli skinuti materijal ostala je u drugoj varijanti haljine koja je naglašavala njenu tanku liniju.

image

Filmska diva uz pomoć asistencije

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA
image

Diva je imala pomoć na crvenom tepihu

FOTOGRAFIJE: WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Glamurozna haljina imala je prorez koji je pokazivao njezine nevjerojatno zategnute noge i tamnoplave visoke potpetice. Svoj šik look dopunila glamuroznim naušnicama i besprijekornim make up-om. Zvijezda ‘Sirovih strasti’ plijeni pažnju gdje god da se pojavi čak i u šestom desetljeću života, a titulu seks simbola stekla je još devdesetih.

image

Sharon Stone uz pomoć asistencije

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Početkom godine Stone je u svojoj bestseler knjizi The Beauty Of Living Twice otkrila da ju je otac udario pojasom i da ju je djed seksualno napadao. Osim toga, glumica je početkom vejače američkim medijima otkrila traumu koju je proživljavala tijekom djetinjstva te kako su joj muškarci govorili da šuti i bude dobra djevojčica čak i kada su stvari strašne, iako je uvijek smatrala da je to daleko od normalnog. Priznala je i koliko je razočarana činjenicom da se od žena očekuje da sve bude savršeno i da se ne trebaju žaliti.

image

Sharon Stone u Dolce & Gabbana haljini koja naglašava figuru

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA
image

Sharon Stone u Dolce & Gabbana haljini koja naglašava figuru

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

''Biti tiha, ovisna, šutljiva djevojka nikako nije zdrava uloga'', otkrila je Stone te priznala da je ponosna na sebe jer se uvijek oslanjala isključivo na sebe i svoje instikte koje je pratila u životu.

''Svi I.Q. testovi i sve stvari koje sam radila naveli su moga oca da povjeruje da je ipak trebao biti arhitektonski inženjer. Za njega je bilila najgora stvar na svijetu da se bavim nečime što se oslanjalo na moj izgled ili način na koji sam se predstavila', istaknula je glumica.

Linker
17. travanj 2024 15:32