Uvijek u trendu

Dizajnerica interijera Lana Banely zna da je bomber jakna neizostavni odjevni komad proljeća

Od fora boja do različitih tekstura i materijala, ulice su preplavljene šik bomber jaknama što ih definitivno čini najpoželjnijim komadom sezone.

Iako smo se svi veselili dolasku toplijih dana, jakne će nam trebati još neko vrijeme. Sve cool djevojke znaju da je bomber jakna "it" komad ovog proljeće jer je idealna za slojevito odjevanje i nudi bezbroj stilskih mogućnosti. Riječ je o trendu koji je popularnost stekao prošle godine, a mnogi su ga prigrlili i ove sezone, među njima i dizajnerica interijera Lana Banely.

Lana se na otvorenju novog pop up storea Optica La Vie, koji je u sklopu svog Lei Lou butika otvorila Aleksandra Dojčinović, pojavila u trendy bomber jakni od trapera. Ispod jakne imala je jednostavnu crnu haljinu, a cijelu kombinaciju je zaokružila čizmama do koljena.

image

Lana Banely

PRESS

Hrvatska modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović svojim klijenticama od prošlog vikenda u sklopu svog Lei Lou butika u zagrebačkoj Ilici 15, nudi još potpuniji osjećaj mode i stila, zahvaljujući otvorenju pop up Optice La Vie.

Riječ je o, trenutno u svijetu vrlo trendi konceptu dizajnerskih dućana, koji svojim klijentima u istom prostoru nude apsolutno sve, od odjeće, torbica i cipela s potpisom pa sve do nakita, šešira i, kao u ovom slučaju, sunčanih naočala najpoznatijih svjetskih modnih kuća.

image

Aleksandra Dojčinović

PRESS

"Nije tajna da su naočale moja velika strast, moj način za izraziti osobni stil, a nerijetko i dobro raspoloženje. Jasno mi je koliko su one važne, ponajprije iz zdravstvenih razloga jer čuvaju oči, ali posljedično i estetskih, zbog čega izbor okvira nikada nije bio toliko velik kao danas. Na ovaj sam način željela svima koji vole shopping u centru grada, ponuditi ekskluzivnu, biranu selekciju naočala koje inače imam u sklopu svoje Optice La Vie u Trpinjskoj ulici u Zagrebu, a svom butiku u Ilici dati jednu novu dimenziju", pojasnila je Dojčinović.

Osim Lane, Aleksandrin novi projekt podržali su i brojni drugi poznati: arhitekt Ante Vrban, koji je i potpisao sam interijer, uspješna poduzetnica Branka Krstulović, glumice Petra Kurtela, Marija Jerneić, Judita Franković Brdar i Ecija Ojdanić, televizijska voditeljica Ana Radišić te bivša Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač.

image

Judita Franković Brdar

PRESS
image

Ana Radišić

PRESS

Linker
24. travanj 2024 09:50