Ponovo reciklira

Divna haljina kraljice Letizije idealna je za sva blagdanska slavlja, evo s čim je kombinira

Čipka je uvijek u modi, a to zna i španjolska kraljica koja je ponovila stajling iz 2018., ponovo pokazavši da odjeću može nositi nekoliko puta, bez obzira na to što je u kraljevskim krugovima.

Kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI. prisustvovali su ceremoniji dodjele XXXIX izdanja novinarske nagrade "Francisco Cercedo" u hotelu Westin Palace u Madridu. Na glamuroznom događaju španjolska kraljica ponovo je bila u središtu pažnje, a njezin odličan modni odabir pridonio je cjelokupnom dojmu.

Ovoga puta Letizia je odjenula crnu čipkanu haljinu s kratkim rukavima i bateau izrezom, a upotpunila ju je crnom clutch torbicom i klasičnim crnim lakiranim cipelama. Haljinu i torbicu potpisuje dizajner Felipe Varela, a cipele talijanska modna kuća Prada. Inače, tu haljinu prvi put je nosila 2018.

image

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI.

NGEL DíAZ BRIñAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

No, njezin stajling ne bi bio potpun bez elegantnog para crnim naušnica koje su komplimentirale sjajnim detaljima na haljini pa su izgledale kao da su napravljene da se nose upravo u toj kombinaciji. Što se tiče frizure, Letizia nije željela komplicirani pa je kosu ostavila ravnom i malo je zalizala prema natrag.

Istu frizuru nosila je nedavno i na svečanoj večeri na Pantovčaku, koju su u čast španjolskog kraljevskog para priredili predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović. Uz ravnu frizuru, Letizia je tada nosila tamnoplavu haljinu midi dužine s opuštenim ovratnikom i s posebno upečatljivim detaljem - lancem posutim sjajnim kamenčićima koji se spušta s ramena na rame.

image

Španjolska kraljica sa suprugom za nedavnog posjeta Zagrebu

HINA/ POOL/ LANA SLIVAR DOMINIC/ CROPIX HINA/POOL/CROPIX

I haljinu s Pantovčaka nosila je u Madridu proteklog ljeta. Time pokazuje da voli "reciklirati" odjeću, a nerijetko kombinira luksuzne s high street komadima.

Linker
08. travanj 2024 13:50