5 OMILJENIH KOMADA

Cvijeće, šljokice, šarene bunde, tajice... Zavirili smo u eklektičan ormar Nane Nadarević

Brend menadžerica i influencerica Nana Nadarević, kći legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, od malena voli modu. Njezin stil je, kaže, eklektičan, a možete je podjednako vidjeti i u romantičnim haljinama u kombinaciji sa starkama, ali i šarenim tajicama i trenirkama jer se odijeva u skladu sa svojim raspoloženjem.

Ormar influencerice i brend menadžerice Nane Nadarević odraz je njezina karaktera. Uvijek nasmijana i spremna na šalu, Nana uz "full time job" u beauty industriji, u privatno vrijeme uveseljava pratitelje na društvenim mrežama duhovitim komentarima i fotografijama. Nas je zanimalo što jedna poduzetna, mlada mama ima u svojem ormaru pa smo je natjerali da nam izdvoji nekoliko komada koje najviše voli.

Iako je velika zaljubljenica u modu, trenutačno je više u trenirkama i tajicama jer joj je sav fokus na 18-mjesečnoj kćerkici Rumi, koja je zaokupila njezin cijeli svijet. "Rumi nam je potpuno promijenila život. Dugo smo Silvije i ja uživali u životu i čestim putovanjima. Imali smo strahopoštovanje prema roditeljstvu, misleći kako je dijete prevelika obaveza za nas. Međutim, sad kad imamo Rumi ne možemo više život zamisliti bez nje i to je posve nova dimenzija ljubavi. Uživamo u njoj, a za sad mi se čini kako ni ona nema prigovora na nas ", smije se Nana koja, kaže, kako je njezin stil eklektičan. "Kao i u uređenju interijera, i moj modni izričaj je eklektičan. Često sam u trapericama i tenisicama, ali volim i haljine u raznim bojama i uzorcima. Volim kombinirati ženstvene, romantične haljine sa starkama ili klasičnim Dr.Martens čizmama", govori Nana.

image

Otako je prije godinu i pol dana postala mama malene Rumi, često je u trenerkama ili tajicama

NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

S Nanom smo osim o modi, pričali i o njezinom stanu u kojem je najprije živjela sa svojim partnerom Silvijem, a sada su u njemu započeli život kao tročlana obitelj. Iako će se uskoro preseliti u novi jer im je uz kćerkicu Rumi potrebno više mjesta, otkrila nam je omiljene detalje iz stančića u kojem je sa Silvijem proživjela studentske dane, ali i u kojem su dočekali svoju novu, roditeljsku ulogu.

image

Nana, Silvije i Rumi uskoro sele u veći stan na zapadu grada

NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

"Ovdje živimo već 12 godina. Silvije i ja smo studirali zajedno, a pred kraj studija počeli smo živjeti tu, u njegovom stanu koji se mijenjao s nama. U početku je to bio studentski punkt u kojem se održalo mnogo dobrih tuluma i samo nam je bilo bitno da imamo mjesto za ekipu i druženje, ali s vremenom kako smo mi postajali zreliji, stan je počeo dobivati nove uloge i zone. Prvo što smo nabavili je udoban i kvalitetan krevet, potom veći stol u blagovaonici, zatim radni kutak, i kao šlag na kraju, došla je mala igraonica za našu Rumi", rekla je Nana Nadarević. Cijelu priču pročitajte ovdje.

Linker
22. travanj 2024 17:32