Njihova godina

Čuva mu leđa: Dok Marko Livaja ispisuje povijest, njegova Iris blista u bezvremenskoj kombinaciji

Nogometaš je u Splitu preuzeo jednu posebnu nogometnu nagradu, a uz njega je bila životna partnerica s kojom je početkom godine dobio sina.

Ovu godinu nogometaš Marko Livaja zaista može nazvati "svojom", a za kraj 2021. ovom Hajdukovcu pristižu strukovna priznanja, a sve to s njim zajedno slavi i njegova Iris Rajčić. Marko je u Splitu primio trofej Kapetani biraju, za najboljeg igrača Prve lige za kalendarsku godinu 2021. Na stadionu Poljud kraj njega je stajala Iris i s velikim osmjehom na licu "čuvala mu leđa" prilikom još jednog priznanja.

Ovog 28-godišnjeg sportaša nazivaju jednim od najboljih hrvatskih nogometaša, a ovu nagradu mnogi već nazivaju povijesnom, naime Livaja je prvi Hajdukovac koji je proglašen najboljim nogometašem.

image

Iris nije krila ponos zbog uspjeha svog životnog partnera.

TOM DUBRAVEC/ CROPIX

A ništa kod Marka ne može proći bez njegove Iris koja mu je ponosno čuvala leđa prilikom preuzimanja ove važne nagrade.

I dok je nogometaš na protokol došao u standardnoj kombinaciji sportske elegancije koja se sastoji od - tamno plavog odijela, bijele majice i tenisica - bivša manekenka odabrala je decentnu eleganciju u crnom od glave do pete.

image

U jednostavnoj, a efektnoj crnoj kombinaciji.

TOM DUBRAVEC/ CROPIX

Čitajte i: Stigla prinova! Iris Rajčić i Marko Livaja dobili drugo dijete, bliski prijatelj otkrio je i ime dječaka

Jednostavna pletena haljina koja prati liniju tijela, zatvorena je i ima due rukave, a seže do polovine listova. Rebrasta površina i crni gumbi na rukavima jedini su ukras na njenoj haljini. Iris je odabrala i crne čarape te elegantne crne čizmice. Ova je kombinacija idealna za zimu i može se nositi u raznim prigodama, a crnina je posebno istaknula njenu bujnu plavu kosu koju je pustila da pada u valovima.

Cijeli je stajling ponosna Livajina životna partnerica začinila bezvremenskim crvenim ružem za usne koji joj odlično pristaje.

Predivan kraj posebne godine

image

Par je početkom godine dobio sina.

TOM DUBRAVEC/ CROPIX

"Velika je čast dobiti ovu nagradu, posebno kada vidim koji su je sve igrači dobivali u prošlosti, a ujedno je to motiv da u nastavku sezone pokušam igrati na još većem nivou. Želim zahvaliti i svojim suigračima kojima pripadaju velike zasluge jer zajedno smo zaslužni za ono što prikazujemo na terenu. Bila je ovo uspješna godina za mene, a nadam se da će sljedeća biti još uspješnija za Hajduk. Pred nama su pripreme, dosta napornog rada za sve nas, a cilj nam je na kraju sezone razveseliti ljude koji su uz nas i donijeti trofej u Split", rekao je Marko Livaja prilikom primitka nagrade u organizaciji Tportala.

A šlag je to na torti vrlo uspješne godine i poslovno, ali i privatno. Naime, Iris i Marko 25. veljače ove godine dobili su drugo dijete. Bivša manekenka na svijet je donijela sina, a rodila je u zagrebačkoj bolnici Sestre milosrdnice. Dječaka su nazvali Lorenzo, a dočekala ga je i sestrica Elizabeta.

Linker
10. travanj 2024 22:15