Lily James u Versaceu

 MOMODU MANSARAY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA MOMODU MANSARAY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
NAJBOLJA IZDANJA

Crveni tepih Emmyja u znaku šljokica, glamurozna Zendaya dobila najviše pohvala

Zendaya se odlučila za klasičnu crnu balsku haljinu s potpisom modne kuće Valentino

Za svoje televizijske uloge holivudske zvijezde se nerijetko transformiraju do neprepoznatljivosti, no crveni tepih dodjele Emmyja rezerviran je za njihova najglamuroznija izdanja. Većina slavnih dama se i ove godine pridržavala tradicije te su odabrale duge haljine ženstvenih silueta, a bilo je teško ne primijetiti veliki povratak šljokica, metalik boja i disco glamura.

image

Zendaya u Valentinu

DAVID FISHER FOR PEOPLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DAVID FISHER FOR PEOPLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zvijezda serije "Yellowjackets" Christina Ricci odlučila se za Fendi haljinu prekrivenu šljokicama sa zlatnim odsjajem i usklađenu torbicu. Među srebrnim izdanjima isticala se Armani Privé kreacija Amande Seyfried, koja je na crveni tepih donijela dašak starog Hollywooda. Lily James se pojavila u nešto seksepilnijoj varijanti, Versace metalik haljini s korzetom, u duhu njihove zlatne ere devedesetih.

image

Jung Ho-yeon u Louis Vuittonu

DAVID FISHER FOR PEOPLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DAVID FISHER FOR PEOPLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Mnogo se očekivalo od Jung Ho-yeon, kojoj je uloga u megapopularnom "Squid Gameu" otvorila put prema najvažnijim modnim pistama, kampanjama i naslovnicama. Korejska glumica postala je zaštitno lice Louisa Vuittona, stoga ne čudi da je za dodjelu Emmyja odabrala upravo njihovu haljinu. Sudeći po reakcijama modnih kritičara, odvažan spoj šljokica i geometrijskog uzorka bio pun pogodak za mladu glumicu.

image

Lizzo u Giambattista Valliju

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Louis Vuitton je nosila i Sarah Paulson, a umjesto klasične haljine odlučila se da tamnoplavi komplet koji se sastojao od upečatljivog, kratkog topa i maxi suknje s plisiranim volanima.

image

Elle Fanning nosi Sharon Long

DAVID FISHER FOR PEOPLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DAVID FISHER FOR PEOPLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glavna zvijezda večeri uvjerljivo je bila Zendaya. Osim što je ušla u povijest kao najmlađa dobitnica nagrade za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji, mnogi su je proglasili i najbolje odjevenom na crvenom tepihu. Valentino je za Zendayu već provjereni recept, a crna satenska balska haljina jedno je od njezinih najglamuroznijih izdanja do sad.

Linker
27. ožujak 2024 09:02