Na hladnom asfaltu

Crno bijeli svijet Dua Lipe: Odvažna kombinacija košta više od 16 tisuća kuna i otkriva jako puno

Glazbenica je za dnevni izlazak odlučila iskopirati izgled luksuzne talijanske modne marke poznate po skijašoj odjeći.

Da zimska moda ne mora biti dosadna, čak i ako se kombinacija sastoji od samo dvije ne-boje, pokazala je Dua Lipa. Pop pjevačica poznata po svom eklektičnom stilu odijevanja za dnevni izlazak u New Yorku odabrala je neobičnu kombinaciju zimske sportske jakne, tajica i cipela s visokom potpeticom napravljenih od istog uzorka. Crno bijela kombinacija, stiliziranih cvjetova, kojom se Dua ogrnula od glave do pete sigurno nije prošla nezamijećeno.

image
Dua Lipa skijašku je odjeću iskoristila za šetnju gradom.
JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pjevačica je istaknula svoju liniju i tajicama, ali i odrezanim crnim topom, koji je otkrio njezine utrenirane trbušne mišiće. Lice joj je bilo potpuno prekriveno crnom maskom i sunčanim naočalama, no to nije spriječilo pop zvijezdu da zablista na ulicama Velike jabuke.

image
Jakna, tajice i cipele istog su dezena.
JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dua Lipa prilikom izlaska posljednjeg albuma "Future nostalgia" otvorila se o problemima s kojima se susreće kao mlada glazbenica u showbusinessu. "Kao ženska umjetnica, pogotovo u pop žanru, ljudi automatski misle da si nečiji proizvod. Nitko ne vjeruje da sama pišeš pjesme. Susrećemo se s toliko kritika od toga što oblačimo ili što radimo, kako izgleda naš nastup, kako plešemo, ili pjevamo. Pjevamo li uopće", kazala je pjevačica za CBS.

Kopiraj stil

image
Jakna Janice iz linije Moncler Richard Quinn
MONCLER

Svojom je posljednjom kombinacijom pokazala da itekako zna iskočiti iz kalupa i pritom zračiti samopouzdanjem. Prošivena sportska jakna, koju je Dua Lipa nosila otvorenu s rukama zataknutim u džepove, dolazi iz linije talijanske luksuzne modne marke Moncler, poznate po svojoj skijaškoj odjeći. Model Janice, s crno-bijelim ivančicama, nastao je u suradnji Ricarda Quinna za Moncler.

image
Kombinacija jakne i tajica košta oko 16.5000 kuna.
MONCLER

Isti takav model jakne prodaje se za 1745 eura, odnosno više od 13.000 kuna. Tajce i iste kolekcije prodaju se za 460 eura, odnosno oko 3460 kuna.

Linker
15. travanj 2024 07:53