MODNO ODVAŽNE

Crno-bijeli dress code? Na dodjeli nagrada DGA samo su se tri glumice odvažile na outfit u boji!

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada američkog Udruženja redatelja, velika imena iz filmskog svijeta nisu se odmicala od crnih i bijelih stajlinga, a modnu odvažnost pokazale su glumice Fran Drescher, Amber Rose i redateljica Natasha Lyonne.

U hotelu Beverly Hilton u Beverly Hillsu sinoć su dodijeljene nagrade američkog Udruženja redatelja (DGA), a za ovogodišnje, 74. izdanje, najveća redateljska i glumačka imena kao da su se dogovorila za "crno-bijeli" dress code pa su boje na crvenom tepihu bile rijetkost.

Kazališna i filmska glumica Maggie Gyllenhaal pojavila se u bijelom "od glave do pete". Redateljica Lost Daughter koja je osvojila nagradu za režiju najboljeg prvijenca za ovu je prigodu odijenula bijelu prozirnu košulju s potpisom Christiana Diora, visokog ovratnika, a uparila ju je s dugom suknjom ravnog kroja sa sitnim bijelim perlicama.

image

Maggie Gyllenhaal

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Glumica Kristen Dunst odlučila se za crno-bijelu kombinaciju pa je obukla dugu bijelu svilenu haljinu, crni blejzer s upečatljivim remenom i cipele na petu s ukrasom od dijamanata. Kombinaciju koja je zasigurno privlačila najviše pažnje obukla je glumica i redateljica Natasha Lyonne koja je doslovno zablistala u srebrno-zelenoj haljini s visećim nitima. Modnu odvažnost pokazala je i glumica Amber Martinez koja je nosila crvenu dugu haljinu s dubokim prorezom.

image

Kirsten Dunst

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
image

Natasha Lyonne

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Sarah Snook za ovu je prigodu izabrala crnu šljokastu haljinu sirena kroja bez rukava, a iskombinirala ju je sa crnim dugim rukavicama i decentinim nakitom pa je izgledala poput prave dame.

image

Amber Martinez

DAVID BUCHAN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kreativni tandemi koji nas vesele: Spoj visoke mode i sportskih marki sve su češća pojava

Dašak glamura svojim stajlingom dovela je i glumica Fran Drescher koja se u društvu supruga Petera Marca Jacobsona pojavila u svijetlo ružičastom svilenom odijelu i srebrnim šljokastim cipelama na petu. Par koji se uskladio bili su glumac Levar Burton i supruga Stephanie Cozart Burton, dok su se redatelj Dune, Denis Villeneuve i njegova supruga Tanya Lapointe odlučili za klasične, a efektne komade pa su zablistali u kombinaciji crnog odijela i crne haljine s "puf" rukavima.

image

Fran Drescher i Peter Marc Jacobson

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Glumice Stephanie Beatriz i novozelandska redateljica Jane Campion bile su u timu "bijele", pa su izabrale šik bijele sakoe i odgovarajuće suknje, dok je portorikansko-američka glumica Rita Moreno nosila bijelo trodijelno odijelo sa zlatnim rubovima, a dodatno ga je istaknula zlatnim ogrlicama. Za crnu kombinaciju odlučila se Katheryn Winnick koja se proslavila serijom Vikinzi, a odijenula je sasvim jednostavnu malu crnu haljinu, dok je redateljica Lorene Scarafaria nosila crnu točkastu haljinu otvorenih ramena s dekolteom u obliku slova V.

image

Stephanie Beatriz

DAVID BUCHAN/SHUTTERSTOCK
image

Jane Campion

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
image

Lorene Scafaria

DAVID BUCHAN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Hit komadi s revije: Ako se pita Stellu McCartney, zima 2022. uopće neće biti dosadna

Glavna nagrada pripala je novozelandskoj redateljici Jane Campion za film "The Power od the Dog", Maggie Gyllenhaal s filmom "The Lost Daughter" osvojila je nagradu za režiju najboljeg prvijenca, dok je među televizijskim naslovima u kategoriji najbolje režije dramske serije nagradu odnio Mark Mylod za epizodu “All the Bells Say” HBO-ove dramedije “Succession”. Za režiju humoristične serije nagrađena je Lucia Aniello, a najboljim redateljem na ovogodišnjoj dodjeli miniserije proglašen je Barry Jenkins sa serijom “The Underground Railroad".

image

Denis Villeneuve sa suprugom

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Linker
14. travanj 2024 23:44