BRIT Awards

Crna elegancija, šljokice i izazovni krojevi na crvenom tepihu: Maneskin u svom stilu, Adele se presvukla čak tri puta

Važni eventi poput dodjela nagrada prilika su da se zvijezde potrude u modnom smislu, a njihovi lookovi uvijek nam mogu poslužiti kao inspiracija. Ove godine prednjačila je Adele, ali i druge dame pa i poneki frajer osvojili su crveni tepih dobrim stilom.

Crveni tepih na dodjeli britanskih glazbenih nagrada BRIT Awards svake godine privlači puno pažnje, posebice zbog neobičnih i hrabrih modnih kombinacija poznatih zvijezda. Ove godine dodjela je bila u znaku klasične crne boje koja je uvijek dobar izbor za takve evente, sjajnih materijala, flitera i šljokica te izazovnih krojeva koji otkrivaju kožu.

image

Adele na dodjelu je stigla u Armani Privé haljini.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U pogledu elegancije prednjačila je Adele koja se presvukla čak tri puta. Na dodjelu je stigla u raskošnoj crnoj Armani Privé haljini s velikim šlepom od tila i uzorkom točkica te Lorraine Schwartz nakitom.

image

Adele u kratkoj baršunastoj haljini.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Za nastup je nosila haljinu i cipele s potpisom luksuzne modne kuće Valentino.

MATT CROSSICK/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Kasnije je isfurala baršunastu haljinu kraćeg kroja s potpisom brenda Marianna Senchina i Jimmy Choo cipelama, dok je za izvedbu svoje pjesme "Easy On Me" zablistala u zlatnoj Valentino haljini koju je uskladila sa zlatnim cipelama istog luksuznog brenda.

Čitajte i: Naše zvijezde jedva su dočekale prvi red carpet ove sezone: Severina je zablistala u posve neočekivanoj haljini

image

Maneskin

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Najupečatljiviji su definitivno bili talijanski rokeri i rokerica iz benda Maneskin koji nisu mogli bez lateksa, umjetne kože, sjajnih resica i zanimljivih detalja. Malo tko bi danas mogao majstorski isfurati ovakav look, ali njima to itekako ide od ruke. Sjajno usklađuju boje, krojeve i materijale te su baš kao što to jedan bend treba biti - u skladu, a opet svatko od njih odiše svojim stilom.

image

Laura Whitmore

JUSTIN NG/AVALON/PROFIMEDIA

Crno je bio izbor i manekenke Laure Whitmore, no sa nešto neobičnijim detaljima. Mini haljina sa čvorom na gornjem dijelu bila je pun pododak, kao i jednostavne crne sandale, a torbica od perja bila je odličan statement komad.

image

Maya Jama

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Britanska voditeljica Maya Jama bila je u nešto izazovnijem izdanju nego njezine kolegice. Crop top i suknja brenda Monot naglašavali su njezinu figuru, a look je podigla stolom od umejtnog krzna, srebrnim nakitom i sjajnim salonkama.

image

Olivia Rodrigo

BRETT D. COVE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pjevačica Olivia Rodrigo nije mogla proći nezapaženo u srebrnoj kreaciji s potpisom Alexandrea Vauthiera. Od detalja imala je hrpu srebrnog nakita pa su cipele bile vrlo jednostavne - crne sandale s tankim remenima.

image

Jodie Whittaker

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

I za kraj jedan neodoljiv trudnički look - glumica Jodie Whittaker sakrila je svoj trbuščić ispod haljine u pončo stilu s puf rukavima i perlama u tri boje. U njoj je izgledala vrlo simpatično i vrckavo, a look je upotpunila sandalama na platformu i cool torbicom u obliku igraće kocke.

Linker
17. travanj 2024 11:52