severina instagram

 INSTAGRAM
Modni ritam

Cipele za ples: Zaljubili smo se u preslatke Mary Jane cipele u kojima je Severina zaplesala

Glazbenica je pozirala u outfitu kojim se oprašta od ljeta, a nama su se posjebno svidjele cipele na njezinim nogama.

Glazbenica je pozirala u outfitu kojim se oprašta od ljeta, a nama su se posjebno svidjele cipele na njezinim nogama.

"Dom je tamo gdje je srce" napisala je Severina na Instagramu - objavila je fotografiju sa sinom, zatim je pozirala sama, a zadnji video u objavi posvećen je njezinim cipelama - modelu u kojem je zaplesala, a koji je jedan od najpopularnijih ove sezone. I nas su potpuno oduševile!

Severina je nosila Mary Jane cipele na nisku petu koje su prekrivene šljokicama u zlatnoj i srebrnoj nijansi. Mary Jane modeli ove su godine najpoželjniji model cipela - sa ili bez potpetice - i nosimo ih sve dok vremenske prilike to dopuštaju, a ove koje je nosila Severina pravi su primjer klasične Mary Jane cipele koje posebnima i efektnima čine sjajne šljokice. Niska block peta i zaobljeni potplat daju im na vintage izgledaju, a udobost i praktičnost zbog visine pete čine ih idealnim izborom za dnevne ali i elegantne prilike. Slične cipele nosi slavni lik iz filma "Čarobnjak iz Oza" - Dorothy, pa je i Severina u hashtagu označila film i tako se referirala na šljokičaste cipele.

Pjevačica je svoje nosila u opuštenom dnevnom looku kojim se oprašta od ljeta - preko bijele duge haljine prebacila je rupičarsto pletivo, a kombinaciju neutralnih tonova začinila je šljokičastim cipelama i nježno plavom pouch torbom brenda Max Mara Weekend. Chanelovi biseri oko vrata dodatno su upotpunili styling.

Linker
28. travanj 2024 06:51