Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Fura svoj đir

Celine Dion prava je kraljica dramatičnih stajlinga: Izdvojili smo četiri koji su nas potpuno oborili s nogu

Kanadska glazbena diva, koja će 5. lipnja u sklopu turneje 'Courage' održati koncert i u Zagrebu, stalno oduševljava svojim hrabrim stajlinzima. Posljednjih tjedana promijenila je nekoliko outfita od kojih smo izdvojili četiri koji nam mogu poslužiti kao inspiracija kada ne znamo što bismo stavili na sebe.

U posljednjih godinu dana, kanadska pjevačica Celine Dion (51) prekršila je sva modna pravila koja je mogla i pokazala svoju ekscentričnu stranu kada je riječ o modi. Sjetimo se samo njezinog šarenog stajlinga u lipnju prošle godine, kada je nosila bodi, pripadajući sako i sandale te pokazala svoje izrazito vitke noge koje su mnogi okarakterizirali premršavima.

Rijetko tko bi se usudio prošetati u ovome: Celine Dion nadmašila je samu sebe neobičnim outfitom

Čini se da pjevačica živi svoju novu modnu mladost jer ne preže od boja, uzoraka i kombiniranja različitih stilova, a njezina hrabrost svaki put nas nanovo iznenadi i inspirira.

New York, NY  - Celine Dion leaves her hotel and heads to her concert in Long Island. Celine looks amazing in a 60's inspired matching ensemble for the outing.

BACKGRID USA 3 MARCH 2020, Image: 502839829, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na putu na koncert u Long Islandu, Celine je oduševila lookom iz šezdesetih kakav rijetko viđamo na ulicama i na poznatim damama. Dugačak kaput cvjetnog uzorka branda Richarda Quinna isfurala je na bijelu dolčevitu i tajice s istim uzorkom, a stajling je zaokružila bijelim salonkama i malom torbicom, crnim sunčanim naočalama s mačkastim okvirima. Ovi komadi zapravo su vrlo jednostavni, a efektni, upravo zbog neodoljivog cvjetnog uzorka pa bi im bilo kakav nakit ili ostali dodaci samo smetali.

Celine Dion turns the streets of NY into her own private runway in New York.
29 Feb 2020, Image: 502079603, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: FZS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FZS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Krajem veljače, na ulicama New Yorka pojavila se u, rekli bismo, nešto "običnijem" stajlingu, ali ipak je to Celine Dion pa čak i od bazičnih komada napravi pravi show. Na traperice i visoke čizme, koje su još uvijek u trendu, odjenula je crnu dolčevitu i dugačak zvonoliki kaput s potpisom branda Brandon Maxwell kojeg je u struku stegnula pripadajući crnim remenom i tako opet istaknula svoju vitku liniju. Ovo je pravi dokaz kako outfit podići na visoku razinu samo jednim komadom.

NIJE GREŠKA: Najjeftinija karta za koncert Celine Dion trenutno je nešto manje od 2000 kuna

02/29/2020 Celine Dion lays down an impromptu photo shoot late night in New York City. The 51 year old performer struck a rather urban look Saturday in a Balenciaga tracksuit. Celine stuck a few poses outside Barclays Center in Brooklyn after her concert., Image: 502137821, License: Rights-managed, Restrictions: NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kasnije tog dana Celine se presvukla u nešto ležerniju kombinaciju i pokazala da voli i sportski stil. Balenciaga trenirku u dvije boje nosila je na glomazne bijele tenisice za kojima su posljednjih godina lude mnoge trendseterice, a popularnost im ne jenjava. Kao 'točka na i' stajlinga bila je njezina sjajna kosa ošišana u bob koju, kada se zaželi duge kose, prekrije perikom.

New York, NY  - Celine Dion shows off her cool side leaning on the wall outside of Barclay's Center in New York City.

BACKGRID USA 28 FEBRUARY 2020, Image: 501832772, License: Rights-managed, Restrictions: *DO NOT ALTER SET OR CROP PHOTOS*, Model Release: no, Credit line: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Look kojim je privukla mnogo pozornosti u fokusu je imao žive boje. Duži blazer crvene boje koja je graničila s narančastom uparila je sa žutim puloverom, kariranom košuljom i kravatom te baršunastim hlačama boje crnog vina. Na glavi je imala bijeli šešir, u rukama crvenu torbicu, a cijeli outfit potpisuje Marc Jacobs.

Osim što osvaja u glazbenom i modnom svijetu, Celine je prava diva i privatno. Magazin The Cut objavio je video na kojem je glazbenica taman odlazila autom svojim poslom, kada je vozaču naredila da stane jer joj je obožavateljica počela pjevati. Celine je ovaj neobičan znak pažnje potpuno oduševio pa ju je pohvalila, rekla joj "budi blagoslovljena" i dala joj takozvani "bump" pozdrav šakom.

Linker
16. travanj 2024 14:21