David Lefranc / Starface / Profimedia
savršene za ljeto

Celebrity chic za 200 kuna: Poznata glumica zablistala u hlačama koje možete kupiti i u Hrvatskoj

Udobne, prozračne, laskaju svakoj figuri, idealne su za vrućine, a pritom znaju čuvati tajnu da smo žurbi morale preskočiti sastanak kod kozmetičarke. Hlače Sienne Miller upravo su ono što smo tražili ove sezone!

Kad krenu nesnosne vrućine, lepršavi krojevi pravi su spas, pogotovo kad dolaze u kombinaciji mekanog, prirodnog materijala i svijetle boje koja privlači zavidne poglede, ali ne i sunce.

Široke maxi hlače već su nekoliko godina veliki ljetni hit, a vole ih nositi baš svi - od modnih influencerica do cura s celebrity A-liste.

Britanska glumica Sienna Miller svoj je par omiljenih ljetnih hlača isfurala u New Yorku, za vrijeme nonšalantne šetnje s ocem svoje djevojčice, glumcem Tomom Sturridgeom.

, New York, NY - 20200728 Sienna Miller and Tom Sturridge pictured out and about in the West Village.

-PICTURED: Sienna Miller 
-,Image: 547987225, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Dugačke i široke bež hlače visokog struka zvijezda filma "American Woman" sparila je s rebrastom bijelom potkošuljom, šarenim Converse tenisicama i vrećastom crnom torbom u koju stane sve što je jednoj mami u pokretu potrebno. Usta i nos prekrila je svilenom žutom maramom s cvjetnim motivima.

, New York, NY - 20200728 Sienna Miller and Tom Sturridge pictured out and about in the West Village.

-PICTURED: Sienna Miller, Tom Sturridge 
-,Image: 547987173, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Copy paste bez puno muke

Ležeran look koji Sienni tako dobro stoji nije teško iskopirati - hlače u kojima je glumica klizila ulicama New Yorka stižu iz ljetne ponude poznatog modnog lanca Mango te se trenutno mogu kupiti po sniženoj cijeni.

Mango

Udobne hlače od mješavine pamuka u Mangu su prije su koštale 449.90 kuna, a sadašnja im je cijena 199.90 kuna. Iz udobnosti svoje fotelje, za look a la Sienna, možete ih naručiti ovdje.

Čitajte i...

Mrlje od kave samo Lidija Lešić može ovako glamurozno isfurati

Trendove savladava bez problema! Urnebesna Paris Hilton nova je kraljica TikToka

Sad je prava prilika: 10 vrućih komada sa sniženja koji će vas pretvoriti u kraljicu stila

Linker
19. travanj 2024 02:49