NIJE ŠALA

Bolje ne može! Usprkos ekspresnom razvodu u četrdesetima uživa više nego u dvadesetima!

Brazilski supermodel Gisele Bundchen otkrila je tajnu svoje sreće u zrelim godinama i novog početka nakon razvoda od Toma Bradyj.

Na naslovnici britanskog Voguea u lipnju oduševila nas je izgledom i energijom boginje, a sličnu poruku poslala je ovih dana iz brazilskog Sao Paula gdje je na gala svečanosti zablistala u zlatnoj haljini lokalne dizajnerske zvijezde Reinalda Lourenca.

Brazilski supermodel Gisele Bundchen na modnu svečanost je stigla u metalik zlatnim štiklama i sa zlatnom torbicom, te ogrlicom i naušnicama koje su upotpunile njezin impresivan styling. Kosu je nosila svezanu u konjski rep, a s lica joj nije silazio zarazni osmijeh kojim je očarala sve prisutne.

image

Gisele Bundchen je prisutne dame očarala pozitivnim stavom i energijom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"U četrdesetima se osjećam bolje nego u svojim dvadesetima. Zvuči kao fraza, ali nije. Napokon sam sazrela, zadovoljna sam sobom, izgledom svoga tijela i ne zanosim se pretjeranim očekivanjima. Okružena sam ljubavlju svoje djece i pažnjom istinskih prijatelja i na neki način osjećam da pravi život za mene tek počinje", izjavila je Gisele Bundchen koja je nedavno prošla ekspresnu brakorazvodnu parnicu s Tomom Bradyjem, najpoznatijim američkim sportašem i igračem američkog nogometa.

image

Naslovnica lipanjskog izdanja britanskog Voguea

VOGUE

Ekspresan razvod te dogovor oko podjele bračne stečevine i zajedničkog skrbništva nad djecom zapravo je rijetkost među bivšim slavnim partnerima, jer ih u tome sprečavaju povrijeđeni ponos, taština, ego i želja za osvetom.

image

Bila je zvijezda gala svečanosti u Sao Paulu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Čini se da su Gisele i Tom sve detalje dogovorili sami iza zatvorenih vrata prije nego što je javnost doznala. To je u našem svijetu iznimka, ali i najbolji te najpametniji način da se ljudi razvedu. Jer tako nisu samo pokazali odgovornost prema svojoj djeci, nego su kao javne osobe zaštitili i svoj imidž”, prokomentirala je Jacqueline Newman, odvjetnica za razvode slavnih.

Linker
18. travanj 2024 11:11