PRINCEZIN RECEPT

Bezvremenska elegancija Kate Middleton: Kako iskopirati njene savršene lookove?

Posljednjih se mjeseci iskristalizirala nova stilska formula princeze od Walesa, koja podrazumijeva nekoliko ključnih komada u različitim varijantama boja i materijala.

Princeza od Walesa Kate Middleton poznata je po svojom modernom pristupu klasičnoj eleganciji u odijevanju, a postoje određeni stilovi kojima se uvijek rado vraća. Bilo da se radi o njezinim omiljenim kaputima u formi haljine s potpisom Catherine Walker ili pak o strogim krojevima Alexandera McQueena, kada Kate pronađe look ili siluetu koja joj dobro stoji, ostaje pri njemu.

image

Princeza u posjetu vrtiću u Lutonu ovog tjedna

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Tako se posljednjih mjeseci iskristalizirala Kateina nova stilska formula, koja podrazumijeva nekoliko ključnih komada u različitim varijantama boja i materijala. Njezina dobitna kombinacija ove sezone bila je čista, ravna silueta koja uključuje pletenu haljinu naglašenog struka ili ujednačeni pleteni komplet ispod dugog, klasičnog zimskog kaputa.

image

Middleton u Scarboroughu u studenom

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jedan od najupečatljivijih primjera nastalih po spomenutom receptu je Kateina monokromatska kombinacija u boji devine dlake, koju je odabrala za posjet Scarboroughu u studenom. Princeza je tom prilikom nosila kaput Max & Co., koji je uparila s pletenom haljinom dizajnerice Gabriele Hearst s dolčevita ovratnikom te torbicom i salonkama u istoj boji.

image

Stylish i na sportskom događaju

PAUL CURRIE SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Samo nekoliko dana kasnije, ponovno se odlučila za ujednačenu bordo kombinaciju - crveni kaput Alexandera McQueena, pletenu dolčevitu i čizme na visoku petu.

image

Monokromatske kombinacije njezin su omiljeni odabir

DANIEL LEAL/WPA POOL/SHUTTERSTOCK DANIEL LEAL/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Upravo su komadi Gabriele Hearst, urugvajske dizajnerice orijentirane prema održivoj modi, postali Katein omiljeni izbor ove sezone. Ovog je tjedna za posjet vrtiću Foxcubs u Lutonu odabrala njezin narančasti komplet dolčevite i suknje i uparila ga s bež kaputom marke Massimo Dutti, koji također vrlo često "reciklira".

image

Modno usklađena sa suprugom Williamom

ZAK HUSSEIN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA ZAK HUSSEIN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Iako o ormaru poput Kateinog mnogi od nas mogu samo sanjati, njezine zimske kombinacije mogu se lako rekreirati zahvaljujući njihovoj jednostavnosti. Umjesto instant trendovskih komada, investirajte u one kvalitetnije i dobro izrađene, koje možete iznova nositi iz sezonu. Dajte prednost klasičnim krojevima, prirodnim materijalima i jednostavnim paletama boja i vaši će stylinzi izgledati mnogo profinjenije i luksuznije.

Linker
16. travanj 2024 21:53