INSTAGRAM
Stylish i moderno

Arhitektica i influencerica Klara Čerina otkrila nam je svoj ‘it‘‘ komad sezone: Imam ga godinama

Mlada Splićanka ističe se svojim zanimljivim modnim izričajem, a svoj stil opisuje kao klasičan s casual notom.

Mlada Splićanka ističe se svojim zanimljivim modnim izričajem, a svoj stil opisuje kao klasičan s casual notom.

Svaki jesenski outfit nova je prilika da izrazimo svoj stil i tako stvorimo vlastiti modni potpis. No ponekad nam ponestane inspiracije kada je riječ o modnim kombinacijama. Tada se znamo okrenuti društvenim mrežama koje su nam često izvor mnogih modnih ideja, a nerijetko su to profili stranih, ali i domaćih influencerica.

Već prvi pogled na Instagram profil naše arhitektice i influencerice Klare Čerine daje nam do znanja kako je riječ o curi koja voli pratiti najnovije trendove. Splićanka koja vlastiti stil opisuje kao klasičan s prepoznatljivom casual notom, kaže, iako vjerno prati modu, s godinama je shvatila važnost klasičnih komada u ormaru.

‘‘U zadnje vrijeme sve više ulažem u sakoe, kapute, hlače ravnog kroja te jednostavan nakit koji se lako kombinira sa svim‘‘, otkriva nam Klara.

‘‘Ključni komad koji bih izdvojila za ovu sezonu su bomber jakne koje sve češće viđam po trgovinama, ali ovaj put u klasičnijem, elegantnijem stilu bez natpisa i boja. Ja sam sebi nabavila u crnoj boji i odlično izgleda uz sve što nosim, posebice uz oversized džempere koje bih također spomenula kao jedan od svojih najvećih favorita‘‘, govori Klara.

‘‘Mislim da su oni odlični za zimu jer cijeli dan imamo osjećaj kao da smo zamotani u toplu dekicu, a vizualno također super izgledaju.‘‘

Osim toga, Klara voli nositi UGG čizme koje su već godinama ‘‘must have‘‘ komad u našim ormarima, ali ih ove sezone sve veći broj trendseterica nosi u obliku papuča te čizama s platformom.

‘‘Uggsice netko voli, netko ih mrzi, ali ja osobno mislim da su preslatke. Super je stvar što se mogu bez problema kombinirati na različite odjevne kombinacije‘‘, kaže influencerica.

Iako su mišljenja o ovim čizmama oduvijek poprilično podijeljena, njihovu udobnost, toplinu i praktičnost uistinu je teško osporiti. Naime, mogu se nositi uz trenirke ili traperice, ali jednako dobro pristaju i pletenim haljinama te suknjicama.

Osim toga, Klara naglašava kako posebno voli oversized blejzere koji su već par sezona jako popularni, a također su odličan komad koji se može nositi, bilo kada, bez obzira na to je li ljeto ili zima. ‘‘Volim ovakve modele odjeće jer jednako dobro izgledaju u casual varijantama, ali i u nekim elegantnijim kombinacijama.‘‘

Upravo kao najdraži komad u svome ormaru ističe sivi oversized blejzer iz Zare kojem je, kako kaže, vjerna već godinama.

‘‘Imam ga u više boja, ali daleko mi je najdraži tamnosivi iz Zare. Nosim ga već nekoliko godina, uvijek sjajno izgleda i kada želim izgledati elegantno, a nemam previše vremena za spremanje, uvijek se opredijelim za njega‘‘, objašnjava Klara.

Kao što nam je i sama otkrila, influencerica voli eksperimentirati s kombinacijom klasičnih i modernih komada, a tako je i ove sezone. U nastavku izdvajamo neke komade inspirirane Klarinim stilom koji nas je oduševio već na prvi pogled.

image

Blejzer od dvostrane thanine mješavine vune Zara (109,00 eura), Traperice srednje visokog struka Zara (29,95 eura), Pleteni oversize pulover Zara (29,95 eura), Čizme na vezanje Replay (231,00 eura), Mini city torbica od trapera s patchworkom Zara (22,95 eura), Kožne čizmice na vezanje s platformom Zara (69,95 eura)

ZARA/REPLAY
Linker
26. travanj 2024 22:08