Vrag nosi Armani!

Anne Hathaway oduševila na crvenom tepihu u Cannesu, mnogi je uspoređuju s likom iz kultnog filma

Glumica je debitirala na francuskom festivalu noseći bijelu kreaciju poznatog brenda i ostavila bez daha brojne obožavatelje.

Glumica Anne Hathaway pojavila se na filmskom festivalu u Cannesu povodom premijere svog novog filma, Armageddon Time i sve prisutne oduševila u kreaciji s potpisom Armani Privé.

"Unajmite Erin Walsh i vjerujete joj", izjavila je glumica u vezi svog outfita.

image

Glumica Anne Hathaway pojavila se na filmskom festivalu u Canne.su povodom premijere svog novog filma

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

'Znate, nikad nisam bila u Cannesu, a već nekoliko desetljeća gledam kako se moda filmskog festivala razvija. I primijetila sam neke stvari s kojima nikada ne možete pogriješiti', dodala je modno osviještena Anne.

"Nikada nećete pogriješiti s malo šljokica ili u nečemu što izgleda chic i glamurozno, a istovremeno djeluje udobno. Osim toga, mnoge su meni omiljene glumice za svoj debi na crvenom tepihu u Cannesu izabrale upravo bijele haljine pa sam tako odlučila i ja", objasnila je glumica.

image

Anne se odlučila za ovu kreaciju zbog toga što su njezine omiljene glumice debitirale na Cannesu upravo u bijelim haljinama.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Umrla je od stida! Pogledajte kako je oskarovka posramila pjevačku zvijezdu

Ovom je jednostavnom haljinom Hathaway oduševila sve prisutne, ali i brojne obožavatelje. Mnogi su primijetili i upečatljivu ogrlicu Mediterranean Reverie iz nove kolekcije Bulgari Eden The Garden of Wonders s plavim safirom iz Šri Lanke.

image

Sve je prisutne oduševila u kreaciji s potpisom Armani Privé.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Hathaway je posebno poznata zahvaljujući svojoj ulozi Andy u filmu Vrag nosi Pradu, a njezin je stylish look mnoge podsjetio upravo na tu ulogu. Ipak, posebnu su sličnost s likom poznatog filma obožavatelji primijetili u ožujku, kada je u emisiji The Late Show govorila o svojoj novoj seriji WeCrashed, a mnogi su je u komentarima društvenim mrežama upitali je li Andy njezina modna inspiracija.

Linker
16. travanj 2024 19:33